Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Σεμινάριο με θέμα: «Οι Θεμελιώδεις Αρχές των Επιτυχημένων Ανθρώπων»

Σεμινάριο με θέμα: «Οι Θεμελιώδεις Αρχές...

Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στο Πολύεδρο

Σεμινάριο με θέμα Οι Θεμελιώδεις Αρχές των Επιτυχημένων Ανθρώπων, με εισηγήτρια την Βάσω Στεφανίδου θα γίνει τη Δευτέρα 11 Mαρτίου 2013 στις 6.30 το απόγευμα στο ΠΟΛΥΕΔΡΟ με είσοδο ελεύθερη.

Θα αναφερθούν οι θεμελιώδεις αρχές που αποτελούν τα κλειδιά της επιτυχίας για κάθε άνθρωπο σε κάθε τομέα της ζωής και θα μιλήσουμε για τις βασικές ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τους ιδιαίτερα επιτυχημένους ανθρώπους.

Θα τις αναλύσουμε ώστε να ωφεληθούμε από αυτές αν επιθυμούμε να βγούμε από τη μοναξιά και να ανοιχτούμε με σιγουριά σε δραστηριότητες αληθινής χαράς, ορθών ανθρώπινων σχέσεων και επιχειρήσεων.

Θα γίνει συζήτηση πάνω στα «παντοτινά πράγματα», τις αξίες, την οικογένεια, τις σχέσεις, την επικοινωνία όπως επίσης τον ηθικό χαρακτήρα, που χαρίζουν βαθύτερη ικανοποίηση σε όσους αναζητούν νόημα στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Βάσω Στεφανίδου, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Deree College – Αθήνα, στο Πανεπιστήμιο της Βοστωνης και του Αρκανσας στις ΗΠΑ, και στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στην Αγγλία. Δίδαξε Μάνατζμεντ στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος – Deree College (1980-2010). Από το 1992 κάνει σεμινάρια ως μέλος  του Ευρωπαϊκού  Ινστιτούτου Εκπαίδευσης ESSE, σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture