Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Πάτρα: Διαγωνισμός φωτογραφίας "Χορεύοντας στους δρόμους"

 Πάτρα: Διαγωνισμός φωτογραφίας "Χο...

Στο διαγωνισμό μπορεί να λάβει μέρος κάθε ερασιτέχνης φωτογράφος

Ακούσατε ακούσατε!!!

Φίλοι της φωτογραφίας,

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» και η ανοικτή φωτογραφική ομάδα «Πολύμορφο»  του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας – Αχαΐας [ΠΚΕ ΟΤΕ Πάτρας], διοργανώνουν ανοικτό διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Χορεύοντας στους Δρόμους», στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2013.

Στο διαγωνισμό μπορεί να λάβει μέρος κάθε ερασιτέχνης φωτογράφος, με εξαίρεση τα μέλη του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης, τους διαχειριστές του www.polymorfo.gr και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΚΕ-ΟΤΕ Πάτρας.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να φωτογραφήσουν σκηνές από την πόλη μας, με θέμα «Χορεύοντας στους Δρόμους».

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν τραβηχτεί από την Τσικνοπέμπτη 7/3/2013 έως και το Σάββατο 9/3/2013.

Κάθε ερασιτέχνης φωτογράφος θα μπορεί να συμμετέχει με μία (1) ψηφιακή φωτογραφία μαυρόασπρη ή έγχρωμη, σε μορφή jpeg, διατηρώντας απαραίτητα τις πληροφορίες EXIF, όπου θα φαίνεται και η ημερομηνία λήψης που θα πρέπει να είναι μεταξύ 7/3 και 9/3/2013.

Οι συμμετοχές στον διαγωνισμό:

(α) δεν πρέπει να περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο

(β) δεν θα πρέπει να έχουν δημοσιευτεί ή να δημοσιευτούν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων.

(γ) δεν πρέπει να περιέχουν λογότυπο του φωτογράφου.

(δ) θα πρέπει να ανήκουν στον φωτογράφο που τις καταθέτει.

Φωτογραφίες που δεν θα πληρούν τους πάρα πάνω όρους θα διαγράφονται χωρίς καμία προειδοποίηση.

Τα δικαιώματα των φωτογραφιών που θα αναρτηθούν, θα ανήκουν στους δημιουργούς τους, ενώ η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» και το ΠΚΕ-ΟΤΕ Πάτρας, διατηρούν τα δικαιώματα προβολής και χρήσης τους, σε ότι αφορά το Καρναβάλι.

Κάθε συμμετέχων, ρητά συναινεί στη χρήση του ονόματος και της φωτογραφίας του, χωρίς οιουδήποτε ανταλλάγματος, στα πλαίσια της διενέργειας του διαγωνισμού και των δράσεων των φορέων που διενεργούν τον διαγωνισμό. Μπορεί επίσης την οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσει από την Οργανωτική Επιτροπή, την παύση της χρήσης, προβολής και δημοσίευσης του ονόματος και της φωτογραφίας του.

Η ψηφοφορία για τις καλύτερες φωτογραφίες θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά, την Κυριακή 10/3 και την Δευτέρα 11/3/2013, μέσω του ιστότοπου  www.polymorfo.gr

Δικαίωμα ψήφου θα έχουν όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό. Διασφαλίζεται ότι ο καθένας θα μπορεί να ψηφίζει μία φορά και μόνο τις φωτογραφίες των άλλων.

Τα αποτελέσματα θα εκδοθούν αμέσως μετά την λήξη της ψηφοφορίας (11/3/2013 και ώρα 24:00).

Οι φωτογραφίες που θα λάβουν την μεγαλύτερη βαθμολογία θα αναρτηθούν σε έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» από την Τετάρτη 13 έως το Σάββατο 30 Μαρτίου από τις 10.00 έως τις 22.00 στο Καρναβαλικό Κέντρο στην Αγορά Αργύρη, ενώ θα βραβευτούν οι 3 πρώτες. Για όλους όσοι συμμετάσχουν στην έκθεση η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» θα απονείμει αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό: www.polymorfo.gr και http:// dancing-in-the-streets-carnival.blogstop.gr/

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr