Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Σχολική ημερίδα με θέμα «Εγκεφαλικές Ανιχνεύσεις» στο Πανεπιστήμιο

Σχολική ημερίδα με θέμα «Εγκεφαλικές Ανι...

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Σχολική ημερίδα (για 7η συνεχή χρονιά) με θέμα «Εγκεφαλικές Ανιχνεύσεις» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 και ώρα 10  π.μ. στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στα πλαίσια της Εβδομάδας Ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο.

Η εκδήλωση οργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Νευροεπιστημών και το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Συμμετέχουν: Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο Παν. Πατρών: «Η Καρδιά μας στο Μυαλό μας», Γυμνάσιο Αγίου Βασιλείου: «Οι σεφ του  εγκεφάλου», Γυμνάσιο Αντιρρίου:  «Σχέση ύπνου και ευεξίας», Γυμνάσιο Βραχναιίκων: «Παιχνίδια του Εγκεφάλου», Γυμνάσιο Κάτω Καστριτσίου: «Εγκέφαλος και stress», 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου: «Σχέση ύπνου και μνήμης -μάθησης», 9ο Γυμνάσιο Πατρών «Μνήμη-Μάθηση », Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Πατρών:« Τι βλέπουν τα ματάκια μας», 2o Δημοτικό Σχολείο Πατρών (Στρούμπειο): «Το βαλς του νου» και Πρότυπο Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Πατρών: «Εγκεφαλικό... Μουσικό βραχυκύκλωμα».

Θα ακολουθήσει δεξίωση και θα διανεμηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Η «Εβδομάδα ενημέρωσης για τον Εγκέφαλο» είναι μια Διεθνής εκστρατεία πληροφόρησης για την έρευνα του Νευρικού Συστήματος που συντονίζεται από την Internατional Brain Research Organization, την European Dana Alliance for the Brain την Federation of European Neuroscience Societies,  την Ελληνική Εταιρεία για τις Νευροεπιστήμες και για την Πάτρα από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Το συντονισμό της ανωτέρω εκδήλωσης έχει αναλάβει η κ. Μ. Μαργαρίτη, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστήμιου Πατρών και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Νευροεπιστημών (τηλ. Επικοιν. 2610 997430, 6984291842

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being