Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξεκινά αυτό το Σάββατο το "Παιδικό Καρναβάλι Αιγιαλείας 2013"

Ξεκινά αυτό το Σάββατο το "Παιδικό ...

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την προσεχή Κυριακή 10/3 με την κεντρική παιδική παρέλαση

Γεμάτο χρώματα, κέφι και φαντασία, ξεκινά αυτό Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου το «Παιδικό Καρναβάλι Αιγιαλείας 2013» που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας.

Οι συμμετοχές για φέτος, όπως αναφέρει το σάιτ «Τα Νέα της Αιγιάλειας», είναι περισσότερες από ποτέ και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, ώστε όλα να είναι έτοιμα ώστε μικροί και μεγάλοι να διασκεδάσουν και να ξεφαντώσουν με την ψυχή τους!

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου, στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Αιγίου, ο γλύπτης Βασίλης Λιακόπουλος από την Πάτρα θα διδάξει κατασκευή-γλυπτική και ζωγραφική καρναβαλικών κατασκευών σε συμμετέχοντες μαθητές από το 1ο, το 3ο και το 4ο Γυμνάσιο Αιγίου. Οι συμμετοχές για το εικαστικό αυτό εργαστήριο έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Ώρες 10 π.μ.-5 μ.μ. και τις δύο μέρες.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτό καρναβαλικό εικαστικό εργαστήριο δημιουργίας μάσκας για τους μικρούς μας φίλους, με πούλιες, χρώματα και πολλή φαντασία, σε συνδιοργάνωση ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και Ε.Κ.Α.ΜΕ/Α.μ.Ε.Α. Αιγίου. Παράλληλα με το εργαστήρι, θα γίνει και face painting (ζωγραφική προσώπου) για τους συμμετέχοντες. Ώρες 10 π.μ. έως 2 μ.μ.

Όσο για την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίζονται και άλλες, κεφάτες εκδηλώσεις-έκπληξη, με αποκορύφωμα την κεντρική παιδική παρέλαση που θα λάβει χώρα το πρωί της Κυριακής 10 Μαρτίου στο κέντρο της γειτονικής πόλης του Αιγίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture