Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι Αλέξης Γεωργούλης και Μαρία Σολωμού θα έρθουν στην Πάτρα με την παράσταση "Απ' την πρώτη στιγμή"

Οι Αλέξης Γεωργούλης και Μαρία Σολωμού θ...

Η θεατρική ερωτική κωμωδία που φέρει και τη σκηνοθετική υπογραφή του Αλέξη Γεωργούλη, παίζεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη

Δύο δημοφιλείς και γοητευτικοί ηθοποιοί, ο Αλέξης Γεωργούλης και η Μαρία Σολωμού που είχαν παίξει και στην κινηματογραφική ταινία «Φούσκα» του Νίκου Περράκη, πρωταγωνιστούν σε ένα ρομαντικό θεατρικό έργο με τίτλο «Απ’ την πρώτη στιγμή» που από σήμερα 1η Μαρτίου ανεβαίνει στο «Αθήναιον» της Θεσσαλονίκης.

Η παράσταση επίκειται σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr να έρθει μέσα στο Μάρτιο, μετά την περίοδο του καρναβαλιού και στην Πάτρα, στη σκηνή του θεάτρου Πάνθεον της οδού Γούναρη.

Το έργο «Απ' την πρώτη στιγμή» του Ιωάννη Χαλαντώνη αποτελεί μια ερωτική κωμωδία που θίγει την πιο διαχρονική συνήθεια του νεοέλληνα, το «ότι δηλώσεις είσαι».

Όμως ο έρωτας δεν κρύβεται και δεν επιτρέπει σε κανένα να κρατήσει οποιαδήποτε πλαστή εικόνα έχει δημιουργήσει για τον εαυτό του. Χωρίς εξαιρέσεις αυτό το φαινόμενο εφαρμόζεται ως κανόνας στις περιπτώσεις των ηρώων αυτού του έργου.

Η Νάντια Γερασιμίδου ένα μοντέλο μεσαίας κατηγορίας με όνειρο κάποια στιγμή να γίνει αναγνωρίσιμη ηθοποιός, εγκλωβίζεται στο διαμέρισμα ενός φαντασμένου και πολύ μέτριου συγγραφέα, του Φίλιππου Πετρόπουλου.

Τα προσωπεία και οι μάσκες των ηρώων πέφτουν, οι συγκρούσεις γίνονται πιο σφοδρές και το αποτέλεσμα είναι να βιώσουν τον εντονότερο έρωτα της ζωής τους.

Από την πρώτη στιγμή οι δύο πλευρές υποκύπτουν στον πειρασμό και στο όνομα του έρωτα αναθεωρούν την άποψη που έχουν για τη ζωή...

Στιγμές τρέλας, αναπάντεχες επαφές, αμηχανίες φέρνουν τους εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες σε απόσταση αναπνοής... Θα βρει ο ένας στον άλλο το ταίρι του;

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Γεωργούλης που είχε μεταβεί για ένα διάστημα στις ΗΠΑ κυνηγώντας μία νέα καριέρα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, υπογράφει και τη σκηνοθεσία αλλά και τη θεατρική διασκευή στο έργο «Απ’ την πρώτη στιγμή».

Επίσης ο Αλέξης Γεωργούλης που είχε παίξει και στην Χολυγουντιανή ταινία της Νία Βαρντάλος "Έρωτας αλά ελληνικά", συμμετείχε και στο ανανεωμένο σχήμα των «Άγαμοι Θύται» στις παραστάσεις που έδωσαν με επιτυχία στο θέατρο Μπάντμιντον.

Τα σκηνικά – κοστούμια υπογράφει η Έλενα Χριστούλη, τη μουσική ο Γιάννης Μακρίδης, τους φωτισμούς ο Μιχάλης Μπούρης ενώ βοηθός Σκηνοθέτη είναι ο Νίκος Μήτσας.

Φωτογραφία: George Alexandrakis

Αrt Work: Amarildo Topalis

Παραγωγή: TEXNIS.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture