Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έτοιμος ο κινηματογραφικός "Ακάλυπτος" για έξοδο στις αίθουσες στις 14 Μαρτίου

Έτοιμος ο κινηματογραφικός "Ακάλυπτ...

Πρωταγωνιστεί στην ταινία και ο Πατρινός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης καθώς και ο Αιγιώτης Νίκος Αναδιώτης

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της Ελληνικής κινηματογραφικής κωμωδίας «Ακάλυπτος» του Χρήστου Δήμα και η ταινία είναι σχεδόν έτοιμη  για την έξοδο της στις αίθουσες στις 14 Μαρτίου 2013.

Με αγωνία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον λοιπόν περιμένει το κοινό να δει ολοκληρωμένη την ταινία που σαν project αγαπήθηκε από όλους τους συντελεστές της, οι οποίοι δούλεψαν με πολύ κέφι για την πραγμάτωση του. Χαρακτηριστική του κλίματος είναι η φράση του σκηνοθέτη Χρήστου Δήμα ότι «το χάρηκα πολύ και το είχα ανάγκη, είχα εγώ προσωπικά ανάγκη να κάνω κωμωδία, όταν όλα γύρω είναι μίζερα και μαύρα».

Μαζί με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων ετοιμάστηκε και η επίσημη αφίσα καθώς και το κινηματογραφικό τρέιλερ της ταινίας. Η  αφίσα και το τρέιλερ αποπνέουν το ίδιο ακριβώς χιουμοριστικό κλίμα των γυρισμάτων αποκαλύπτοντας συνάμα το λαμπερό καστ της ταινίας.

Το δυναμικό τραγούδι που συνοδεύει την ταινία έχει τον τίτλο «Όσα δε φέρνει ο χρόνος» με ερμηνευτές τους ανερχόμενους Zan Batist & Maya και συμμετοχή του αγαπημένου γκρουπ των Goin’ Through.

Τη μουσική υπογράφουν οι Μιχάλης Παπαθανασίου, Μαρία Σιώζου και Chris Zan Batist, ενώ οι ευρηματικοί στίχοι είναι του Νίκου “NiVo” Βουρλιώτη και του Μιχάλη Παπαθανασίου. Μάλιστα ο Νίκος “NiVo” Βουρλιώτης και τα υπόλοιπα μέλη των Goin’ Through κρατούν ρόλους έκπληξη στην ταινία! Το σενάριο έχει βασιστεί στο μυθιστόρημα του Λευτέρη Καπώνη «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» (Εκδόσεις Λιβάνη).

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ

Σενάριο : ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΠΩΝΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑΧΑΛΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΤΖΙΑΦΟΣ

Εταιρία Παραγωγής: VIEW MASTER FILMS

Εκτέλεση Παραγωγής: CL PRODUCTIONS

Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ ΦΙΛΜ

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί, Πέτρος Φιλιππίδης, Γεράσιμος  Σκιαδαρέσης, Κατερίνα Λέχου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που υποδύεται μία υπουργό, Τζένη θεωνά, Θανάσης Βισκαδουράκης, Αντώνης Λουδάρος, Αθηνά Μαξίμου, Κώστας Βουτσάς και ο Αιγιώτης Νίκος Αναδιώτης.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει από την εταιρεία διανομής Σπέντζος Φιλμ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture