Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

H Στρέιζαντ με "Τα καλύτερα μας χρόνια", "έντυσε" μελωδικά το Οσκαρικό αφιέρωμα στους καλλιτέχνες που πέθαναν το 2012

H Στρέιζαντ με "Τα καλύτερα μας χρό...
Μαρτάτος Tάκης

Ήταν από τις πιο συγκινητικές στιγμές της απονομής-Η Στρέιζαντ είχε να τραγουδήσει live στα Όσκαρ εδώ και 36 χρόνια

Μία από τις πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές της 85ης απονομής των βραβείων Όσκαρ ήταν όταν η Μπάρμπρα Στρέιζαντ εμφανίστηκε στην σκηνή του Dolby Theatre στο Λος Άντζελες και τραγούδησε live το υπέροχο κομμάτι, βραβευμένο με Όσκαρ το 1974, «The Way We Were-Τα καλύτερα μας χρόνια» από την ομώνυμη ταινία του Σίντνει Πόλακ όπου πρωταγωνιστούσε με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Όπως σχολίασε το σάιτ της Αγγλικής εφημερίδας Mail on line (The Daily Mail), η 70χρονη σήμερα Στρέιζαντ είχε να εμφανιστεί για να τραγουδήσει σε απονομή των Όσκαρ εδώ και 36 ολόκληρα χρόνια!

Η πολυβραβευμένη Μπάρμπρα με την μοναδική φωνή της και τη νοσταλγική μελωδία του «The Way We Were» «έντυσε» το καθιερωμένο In Memoriam αφιέρωμα των Όσκαρ στους καλλιτέχνες που έφυγαν από τη ζωή το 2012.

Τα πλάνα του αφιερώματος έκλεισαν με την εικόνα του συνθέτη του «The Way We Were» Μάρβιν Χάμλις που πέθανε το περασμένο καλοκαίρι σε ηλικία 68 ετών. «Ο Χάμλις ήταν ένας συνθέτης ιδιαίτερου μουσικού βάθους, με ποιητική έμπνευση», είπε συγκινημένη η Μπάρμπρα Στρέιζαντ για τον αξιαγάπητο και ταλαντούχο Αμερικανό συνθέτη.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture