Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται η νέα ταινία του Ματ Ντέιμον με τον σκηνοθέτη Γκας Βαν Σαντ

Έρχεται η νέα ταινία του Ματ Ντέιμον με ...

Είχαν πρωτοσυνεργαστεί στο "Good Will Hunting" το 1997

Στις 28 Φεβρουαρίου 2013 θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες η νέα δραματική ταινία του γνωστού Αμερικανού σκηνοθέτη Γκας Βαν Σαντ με τίτλο «Promised land-Η γη της επαγγελίας».

Ο Στιβ, ένας πωλητής ο οποίος εργάζεται σε μια εταιρεία φυσικού αερίου, καταφθάνει σε μια αγροτική περιοχή μαζί με τη συνεργάτιδά του, τη Σου (Φράνσις ΜακΝτόρμαντ).

Με την πόλη να έχει πληγεί αρκετά από την οικονομική ύφεση των τελευταίων ετών, οι δύο υπάλληλοι προσπαθούν να πείσουν τους κατοίκους της περιοχής να τους παραχωρήσουν το δικαίωμα γεώτρησης.

Παρότι στην αρχή για τους δύο συναδέλφους η δουλειά φαίνεται εύκολη, στην πορεία περιπλέκεται λόγω της ένστασης του δασκάλου της περιοχής  (Xαλ Χόλμπρουκ), τον οποίο υποστηρίζει και ο νεαρός επικεφαλής ενός ανεξάρτητου, τοπικού πολιτικού κινήματος (Τζον Κρασίνσκι).

Πρόκειται για μια ιστορία  με χαρακτήρες που μπορούμε να αναγνωρίσουμε πολύ εύκολα, μας είναι πολύ οικείοι. Μια συγκινητική ιστορία σχετικά με το τι συμβαίνει όταν οι αληθινοί άνθρωποι και το πραγματικό χρήμα συγκρούονται, καθώς επίσης και πως αντιδρούν οι άνθρωποι όταν πρέπει να πάρουν πολύ σοβαρές αποφάσεις.

Είναι μια ταινία που εξετάζει έντονα το πώς οι αξίες εξελίσσονται και πως  μπορούν να χαθούν κυνηγώντας το χρήμα. Την αναζήτηση αυτή την βλέπουμε, εν μέρει, μέσα από τη μικρή αυτή αγροτική πόλη, στην οποία διαδραματίζεται το έργο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία που έχει συμπεριληφθεί και στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ του Βερολίνου που διεξάγεται αυτήν την περίοδο, σηματοδοτεί την εκ νέου συνεργασία του Γκας Βαν Σαντ με τον Ματ Ντέιμον (είχαν κάνει μαζί το εξαιρετικό «Good Will Hunting» το 1997).

Μάλιστα το σενάριο στο "Promised land" συνυπογράφει ο Ματ Ντέιμον που είχε κερδίσει παρέα με τον Μπεν Άφλεκ το Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου για το Good Will Hunting.

Η ταινία θα βγει από την Odeon.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture