Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την ταινία "Love in the end-Η Αγάπη έρχεται στο τέλος"

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για ...

Μαζί θα δίνεται δώρο και 1 εισιτήριο για το φιλμ "Όμορφα πλάσματα" που θα βγει στις 28/2 στις αίθουσες

Τρεις πραγματικές ιστορίες ανεκπλήρωτου έρωτα αποκτούν στη μεγάλη οθόνη το happy end που ποτέ δεν είχαν. Αυτά συμβαίνουν στη νέα ελληνική ταινία «Love in the End-Η Αγάπη έρχεται στο τέλος» που θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την ερχόμενη Πέμπτη 14/2 από την Odeon.

Στο «Love in the End», γυρισμένο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Κωνσταντινούπολη, πρωταγωνιστούν τρία ζευγάρια ανερχόμενων ηθοποιών, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο πρωτοεμφανιζόμενος Βασίλης Κεχαγιάς.

Στο μεταξύ ξεκίνησε προχθές η προπώληση των εισιτηρίων για την ταινία «Love in the End-Η Αγάπη Έρχεται στο Τέλος» όπου μάλιστα το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει ο Αντώνης Ρέμος.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία διανομής Odeon, τουλάχιστον στους κινηματογράφους της Αθήνας, αγοράζοντας το εισιτήριό του ο θεατής την ημέρα των ερωτευμένων, από τις κινηματογραφικές αίθουσες ODEON, για την ταινία «Love in the End» θα παίρνει δώρο 1+1 εισιτήριο για τη νέα πολυαναμενόμενη ταινία «Όμορφα Πλάσματα» με τον Τζέρεμι Άιρονς και την Έμμα Τόμσον, η οποία κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες από τις 28 Φεβρουαρίου 2013.

Η προσφορά θα ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των κουπονιών 1+1.

Το «Love in the end» περιγράφει τρεις ιστορίες. Ένα κορίτσι που φοβάται να αισθανθεί, ερωτεύεται.  Ένας άνδρας που λέει ψέματα επειδή  δεν  τολμάει να εκφράσει αυτά που νιώθει, πρέπει τώρα να πει την αλήθεια. Κι ένα ζευγάρι που κανείς από τους δύο δεν πιστεύει στον έρωτα, δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλο.

Τρεις μικρές ιστορίες για τα εμπόδια του έρωτα. Αλλά και για την ομορφιά, τον ίλιγγο, τα μυστικά και τις αποκαλύψεις του. Τρεις ιστορίες για τον έρωτα που νικάει κάθε εμπόδιο στο τέλος. Στην ταινία που έχει και τη γλυκιά υποστήριξη της σοκολάτας Lacta, παίζουν οι ταλαντούχοι νέοι ηθοποιοί Τζωρτζίνα Λιώση, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Κατερίνα Γερονικολού, Πάνος Βλάχος, Μυριέλλα Κουρεντή (παίζει και στο σήριαλ «Κλεμμένα όνειρα») και Νικόλας Αγγελής (τον γνώρισε το κοινό μέσα από την εμφάνιση του στο σήριαλ του Mega «Άγρια παιδιά»). Ακόμα στο «Love in the end» ένα ρόλο υποδύεται ο καλός ηθοποιός Νίκος Γαλανός.

Στα «Όμορφα Πλάσματα-Beautiful Creatures» του Ρίτσαρντ Λα Γκραβενέζ (σεναριογράφου του «Γητευτή των αλόγων» του Ρ. Ρέντφορντ), ο νεαρός Ίθαν Γουέιτ βασανίζεται από μυστηριώδη όνειρα. Η εξίσου μυστηριώδης και περίεργη Λένα Ντουκέιν έχει μόλις μετακομίσει στη μικρή πόλη Γκάτλιν και κρύβει ένα φοβερό μυστικό.

Ένας θνητός Ρωμαίος και μια μάγισσα Ιουλιέτα σε μια ιστορία ενηλικίωσης γύρω από την πραγματική μας ταυτότητα - μια μοντέρνα μυθολογία που εκτυλίσσεται σε μια γοτθική, βαθιά θρησκευόμενη επαρχία του Νότου, ανάμεσα στους πνιγμένους στην άναρχη βλάστηση κήπους, στους θολούς βάλτους και στα φαντάσματα του Αμερικανικού Εμφυλίου.

Η ταινία όπου παίζει και η Βαιόλα Ντέιβις, έχει βασιστεί στο 1ο βιβλίο της best seller τετραλογίας «Τα χρονικά των Κάστερ», που έχει ήδη μεταφραστεί σε 30 γλώσσες. Η συγκεκριμένη λογοτεχνική σειρά συνεχίστηκε με τα «Όμορφο Σκοτάδι» και «Όμορφο Χάος» και ολοκληρώθηκε με το «Όμορφη Λύτρωση». Το βιβλίο «Όμορφα Πλάσματα» κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Πλατύπους.

Το πόστερ της ταινίας ήδη φιγουράρει στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture