Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

To Ευοί Ευάν στο Ρίο φιλοξενεί αύριο Τετάρτη 6/2 τον Μπάμπη Παπαδόπουλο

To Ευοί Ευάν στο Ρίο φιλοξενεί αύριο Τετ...

Ο ιδιαίτερος μουσικός καλλιτέχνης θα παρουσιάσει τις "Σκηνές...από την σπηλιά του Δράκου"

Ο μουσικός Μπάμπης Παπαδόπουλος θα εμφανιστεί αυτή την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 το βράδυ στο Ευοί Ευάν στην οδό Σώμερσετ 77 στο Ρίο της Πάτρας.

Διαγράφοντας μια μουσική τροχιά που περνάει από γνωστά συγκροτήματα όπως οι Τρύπες, η Λοξή Φάλαγγα (το συγκρότημα που συνόδευε τον Ν. Παπάζογλου), οι Χειμερινούς Κολυμβητές, οι Λαϊκεδέλικα & ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, παρουσιάζει ένα καθαρά ακουστικό σχήμα που αποτελείται από εξαίρετους μουσικούς όπως οι Φ. Σιώτας στη βιόλα, Μ. Βρέττας στο βιολί, Δ. Μακρής στο κοντραμπάσο και Δ. Βλαχομήτρος στο μπουζούκι. Η μουσική παράσταση που θα παρουσιάσει στον ιδιαίτερο χώρο του καφέ-ρέστωραντ Ευοί Ευάν λέγεται «Σκηνές…από την Σπηλιά του Δράκου».

Μαζί με τους μουσικούς του, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος αφηγούνται και επιχειρούν πρωτότυπες διασκευές ρεμπέτικων τραγουδιών του '30 κι άλλες μουσικές ιστορίες με μια σύγχρονη ματιά, αποτέλεσμα του συνδυασμού του ηχοχρώματος της λαϊκής μουσικής, της σύγχρονης αρμονίας και των avant garde-jazz αυτοσχεδιασμών.

Το συγκεκριμένο μουσικό πρότζεκτ έχει ήδη παιχθεί σε χώρους όπως το Gagarin και το SixD.o.g.s. στην Αθήνα.

Το Ευοί Ευάν στο κέντρο του Ρίου έχει κατά το παρελθόν φιλοξενήσει πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες της έντεχνης και ροκ σκηνής όπως ο Ross Daly, οι Mode Plagal, o Θάνος Ανεστόπουλος, ο Βασιλικός των Raining Pleasure, κ.α.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture