Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το νέο studio album των Depeche Mode θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου

Το νέο studio album των Depeche Mode θα ...

Οι Depeche Mode θα παρουσιάσουν το video του πρώτου single "Heaven" στο VEVO την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου

Οι Depeche Mode ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν το πολύ-αναμενόμενο 13ο studio album τους με τίτλο Delta Machine, στις 25 Μαρτίου από την Columbia Records. Το album ηχογραφήθηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σε Santa Barbara, California και Νέα Υόρκη, την παραγωγή την έκανε ο Ben Hillier και την μίξη οι Flood. Εκτός από την ανακοίνωση του album, οι Depeche Mode επίσης επιβεβαίωσαν ότι το video του πρώτου single "Heaven" θα κάνει πρεμιέρα στο VEVO την επόμενη Παρασκευή, 1η Φεβρουαρίου.

Παράλληλα με την κανονική έκδοση του CD, οι Depeche Mode θα κυκλοφορήσουν το Delta Machine και σε deluxe έκδοση με τέσσερα επιπλέον νέα τραγούδια και θα συνοδεύεται με 28σέλιδο booklet που θα περιλαμβάνει φωτογραφίες με τον επί χρόνια συνεργάτη τους Anton Corbijn.

Ο Martin Gore είπε για την κυκλοφορία, «Γράφοντας αυτό το album ήταν απίστευτα τρομακτικό γιατί θέλαμε ο ήχος αυτής της συλλογής να είναι πολύ μοντέρνος. Θέλω οι άνθρωποι να νιώσουν όμορφα ακούγοντας αυτό το δίσκο, να νιώσουν μοναδικά. Έχει κάτι μαγικό».

Ο Dave Gahan πρόσθεσε, «Με αυτή την κυκλοφορία ολοκληρώσαμε πλήρως την ιδέα μας για το πώς να δημιουργήσουμε ένα album. Όταν συνειδητοποιήσαμε ότι το album αρχίζει να ακούγεται φυσιολογικά, τα ανακατώσουμε και πραγματικά  δώσαμε τον αληθινό ήχο των Depeche Mode. To Delta Machine δεν είναι διαφορετικό και ανυπομονώ να το ακούσουν οι fans μας».

Μετά την κυκλοφορία του νέου τους album, οι Depeche Mode θα ξεκινήσουν την νέα τους Ευρωπαϊκή περιοδεία ξεκινώντας από το Hayarkon Park του Tel Aviv στις 7 Μαίου ενώ αμέσως μετά θα βρεθούν στο Terra Vibe στην Αθήνα. Θα πραγματοποιήσουν 34 shows σε 25 Ευρωπαϊκές χώρες με εμφανίσεις στο διάσημο στάδιο San Siro του Μιλάνου, στο Stade De France του Παρισιού και στο Locomotive Stadium της Μόσχας πριν ολοκληρώσουν το πρώτο σκέλος της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας στο Minsk της Λευκορωσίας στις 29 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture