Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Πενία κόλπα κατεργάζεται- Τα τρία συν ένα δώρο και το ...δώρο που πωλείται στα μίνι μάρκετ ως κυρίως προϊόν

Πάτρα: Πενία κόλπα κατεργάζεται- Τα τρία...

Πολλοί καταναλωτές έχουν βρεθεί ενώπιον μιας συσκευασίας που αναγράφει δώρο, αλλά δεν..είναι

Αν βρεθείτε να έχετε αγοράσει από ένα μίνι μάρκετ ένα προϊόν που κάπου θα έχει την ένδειξη "δώρο", μην εκπλαγείτε. Ο λόγος είναι ότι κάποιοι επιτήδειοι, βρήκαν τρόπο να βγάλουν χρήμα με εύκολο τρόπο, σε συνεργασία με μεγαλύτερα σούπερ μάρκετ που τους τα προμηθεύουν.

Πρόκειται για προϊόντα τα οποία  δίδονται ως δώρο στο στυλ "στα δύο το ένα δώρο" και συνήθως είναι συσκευασμένα μαζί με το κυρίως προϊόν, από μεγάλες εταιρείες (π.χ. σαμπουάν, αφρόλουτρα, τρόφιμα, απορρυπαντικά, κονσέρβες κλπ) ή αφορούν οικονομικές προσφορές (πολλά προιόντα, σε μικρότερη συνολικά τιμή).

Αυτά τα προϊόντα  διαχωρίζονται από τους κολπαδόρους του είδους και πωλούνται ως μονάδες στην κανονική τιμή και όχι σε αυτή της προσφοράς.

Όπως ενημερώνεται το thebest.gr αυτά τα προϊόντα πωλούνται σε ορισμένα περιφερειακά  μίνι μάρκετ - και όχι μόνο-, σε συνεργασία με ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ που τους τα προμηθεύουν ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις έχει ξεχαστεί ακόμη και το "δωρεάν" που αναγράφεται στη συσκευασία, αφήνοντας άναυδους τους πελάτες!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά