Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Επιτέλους έρχονται οι παραστάσεις της Μετροπόλιταν Όπερας της Ν. Υόρκης στην Πάτρα

Επιτέλους έρχονται οι παραστάσεις της Με...

Στις 16 Φεβρουαρίου 2013 θα γίνει live αναμετάδοση της όπερας "Ριγκολέτο" του Βέρντι

Το βραβευμένο πρόγραμμα «The MET: LIVE in HD», συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία με πρωτοβουλία του καναλιού του ΑΝΤ1. Μάλιστα αυτή τη φορά οι πόλεις και οι χώροι ανά την Ελλάδα όπου γίνεται η ζωντανή αναμετάδοση για το κοινό που λατρεύει την όπερα και δη τις παραστάσεις της φημισμένης Μετροπόλιταν όπερας της Ν. Υόρκης, διευρύνθηκαν και συμπεριέλαβαν και την Πάτρα, μία πόλη με μεγάλη παράδοση τα παλιά χρόνια στην φιλοξενία τέτοιων παραστάσεων.

Έτσι το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, οι Πατρινοί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παράσταση "Ριγκολέττο" του Βέρντι στις 19.55 (διάρκεια της παράστασης 3 ώρες).

Οι υπόλοιπες αίθουσες προβολής είναι: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, Κινηματοθέατρο Σταρ Βέροιας, Κινηματοθέατρο "ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ" Βόλου, Δημοτικός Κινηματογράφος "ΑΠΟΛΛΩΝ" Λευκάδας, Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ», Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Συνεδριακό Κέντρο «ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ» και Θέατρο "ΡΙΑΛΤΟ" Κύπρος.

Στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μουσικής η αναμετάδοση θα γίνει την Κυριακή 17/2.

Για την Πάτρα προγραμματίζεται και για τις 23/3 στις 18.00 η παράσταση "Φραντζέσκα Ντα Ρίμινι".

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Διευθυντής ορχήστρας: Michele Mariotti, Σκηνοθεσία: Michael Mayer, σκηνικά: Christine Jones. Ο σκηνοθέτης Michael Mayer τοποθετεί τη νέα παραγωγή της επιβλητικής τραγωδίας του Verdi στο Λας Βέγκας του 1960.

Στην παραγωγή αυτή, εμπνευσμένη από τη ζωή του Rat Pack, ο Piotr Beczala είναι ο γυναικoκατακτητής Δούκας της Μάντουα, ο Željko Lucic ο τραγικός του ακόλουθος, ο Ριγκολέτο, και η Diana Damrau είναι η κόρη του Ριγκολέτο, η Τζίλντα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture