Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

To "Άλλοθι" με τον Ρίτσαρντ Γκιρ βγήκε στις Πατρινές αίθουσες

To "Άλλοθι" με τον Ρίτσαρντ Γκ...

Ο γκριζομάλλης γόης υποδύεται συναρπαστικά τον επικεφαλής ενός κολοσσιαίου ομίλου τραπεζών στην Αμερική της οικονομικής κρίσης

Η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον 62χρονο Αμερικανό σταρ Ρίτσαρντ Γκιρ, με τίτλο "Arbitrage-Το Άλλοθι" κυκλοφορεί από σήμερα 17 Ιανουαρίου στις ελληνικές αίθουσες (στην Πάτρα προβάλλεται στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε).

Ο Γκιρ σε έναν από τους καλύτερους ρόλους της καριέρας του ενσαρκώνει τον Ρόμπερτ Μίλερ (Ρίτσαρντ Γκιρ) έναν 60χρονο επιχειρηματία που βρίσκεται πολύ κοντά στο να πετύχει την πιο επιτυχημένη συμφωνία της ζωής του.

Να πουλήσει την εταιρεία του σε ένα κολοσσό τραπεζών έναντι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων! Όμως στην πραγματικότητα η οικονομική του κατάσταση δεν είναι αυτή που φαίνεται και ο Ρόμπερτ προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκρύψει την αλήθεια μέχρι να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

Όταν η σύζυγος του Έλεν (Σούζαν Σάραντον) και η κόρη του Μπρουκ (Μπριτ Μάρλινγκ) αρχίζουν να υποψιάζονται την κρυφή ζωή που διατηρεί ο Ρόμπερτ, τα πράγματα θα περιπλέκουν ακόμα περισσότερο. Ειδικά όταν ο Ρόμπερτ εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο ανθρωποκτονίας η ένταση θα κλιμακωθεί και ο Ρόμπερτ θα πρέπει να βρει το τέλειο ΑΛΛΟΘΙ για να αποδείξει την αθωότητα του. Πρόκειται για ένα καταιγιστικό θρίλερ, με καταπληκτικές ερμηνείες από τον Ρίτσαρντ Γκιρ, τη Σούζαν Σάραντον και τον Τιμ Ροθ, που πρωτοεντυπωσίασε στο περσινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Σάντανς στη Γιούτα.

Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Nicholas Jarecki. Παίζουν ακόμα οι Laetitia Casta, Stuart Margolin, Chris Eigeman και Bruce Altman. Η εφημερίδα Los Angeles Times έγραψε στην κριτική της για μια αγωνιώδη και ανατριχιαστική ιστορία γι αυτές τις οικονομικά φορτισμένες εποχές που ζούμε ενώ οι New York Times έγραψαν για τον Γκιρ ότι ελίσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας σαν πάνθηρας.

Επίσης το περιοδικό Rolling Stone έγραψε ότι η ερμηνεία του Ρίτσαρντ Γκιρ είναι πολύ καλή, σ’ αυτή τη διαβολεμένα διασκεδαστική ταινία και δύσκολα την αγνοείς ενώ ο Roger Ebert στην εφημερίδα Chicago Sun-Times χαρακτήρισε το φιλμ εφευρετικά περίπλοκο.

Τέλος το περιοδικό Entertainment Weekly έγραψε ότι "είναι φανερό ότι ο Τζαρέκι έχει το ταλέντο να φτιάχνει ευφυείς και απολαυστικές ταινίες. Ας ελπίσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη από τις πολλές που θα ακολουθήσουν".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture