Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Μάθετε γιατί χασμουριόμαστε ή γιατί ασπρίζουν τα μαλλιά μας

Μάθετε γιατί χασμουριόμαστε ή γιατί ασπρ...

Τις απαντήσεις θα προσφέρει αυτό το Σάββατο η εκπομπή "Όλα για την υγεία μου" στο Mega αυτό το Σάββατο

Πολλές φορές έχουμε σκεφτεί και αναρωτηθεί γιατί χασμουριόμαστε, ή γιατί ασπρίζουν τα μαλλιά μας. Ίσως κάποιες φορές να έχουμε σκεφτεί ότι η αιτία αυτών να είναι και η τηλεόραση, που αρκετές εκπομπές της είτε μας κάνουν να βαριόμαστε και να νυστάζουμε, είτε μας… αγχώνουν!

Όπως γράφει το σάιτ newsit, οι πραγματικοί λόγοι όμως είναι άλλοι και θα τους μάθει το κοινό μέσα από την εκπομπή «Όλα για την υγεία μου» που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013, στις 16:40.

Στην εκπομπή του καναλιού Mega που παρουσιάζει ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, θα πληροφορηθεί το τηλεοπτικό κοινό γιατί χασμουριόμαστε, γιατί φτερνιζόμαστε, γιατί παθαίνουμε λόξιγκα, γιατί ασπρίζουν τα μαλλιά, γιατί γουργουρίζει το στομάχι, γιατί μουδιάζουμε, γιατί κάποιοι ζαλίζονται όταν ταξιδεύουν, γιατί ανατριχιάζουμε, γιατί ροχαλίζουμε, γιατί τρίζουν τα δόντια μας, κ.α.

Καλεσμένοι στο στούντιο για να δώσουν απαντήσεις θα είναι επιστήμονες διαφορετικών ειδικοτήτων, οι οποίοι θα δώσουν την ιατρική εξήγηση για κάθε ένα από αυτά τα «γιατί», ενώ παράλληλα θα αναφερθούν και στις λύσεις που ενδείκνυνται. Επίσης, αναφέρουν το πότε κάποια από αυτά τα συμπτώματα πρέπει να μας ανησυχήσουν και να μας οδηγήσουν στον γιατρό.

Παράλληλα, η έρευνα της εκπομπής απαντά σε ερωτήματα όπως αν για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια ευθύνεται μόνο η κούραση, εάν τα «μυγάκια» ή οι παραμορφωμένες γραμμές που βλέπουμε οφείλονται σε προβλήματα υγείας που δεν σχετίζονται μόνο με την όραση, πώς δημιουργείται αλλά και πώς αντιμετωπίζεται το βουητό και το «βούλωμα» των αυτιών όταν ταξιδεύουμε με αεροπλάνο, αλλά και γιατί κάποιοι άνθρωποι υπνοβατούν.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του Μιχάλη Κεφαλογιάννη και ο παρουσιαστής και ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης, που θα σχολιάσει με το δικό του χιουμοριστικό τρόπο τα «γιατί της υγείας» που μας απασχολούν καθημερινά.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being