Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Εντυπωσιακές ταινίες αναμένονται στα Στερ της Πάτρας στη Βέσο Μάρε τις γιορτές

Εντυπωσιακές ταινίες αναμένονται στα Στε...

Μία από τις ταινίες που θα βγει την Πρωτοχρονιά είναι το "The Impossible" με τη Ναόμι Γουότς

Πολλές και ενδιαφέρουσες ταινίες αναμένονται στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε της Πάτρας την εβδομάδα μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Για παράδειγμα ανήμερα τα Χριστούγεννα οι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ταινία «Gambit-Εντιμότατοι Απατεώνες» σε σκηνοθεσία του Μάικλ Χόφμαν με ένα εντυπωσιακό καστ που περιλαμβάνει τους Κόλι Φερθ, Κάμερον Ντιάζ, Στάνλει Τούτσι και Άλαν Ρίκμαν. Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Χάρι Ντιν είναι ένας Λονδρέζος, που εργάζεται σε ένα μουσείο και οργανώνει ένα πολύπλοκο σχέδιο, προκειμένου να πείσει έναν πλούσιο συλλέκτη- o oποίος συμπτωματικά είναι και το αφεντικό του -  να αγοράσει έναν ψεύτικο πίνακα του Μονέ.

Για να ξεγελάσει τον αγοραστή επινοεί μια ιστορία, επιστρατεύοντας μια σέξι καουμπόισσα και αθλήτρια του ροντέο από το Τέξας, της οποίας ο παππούς δήθεν διέσωσε τον πίνακα στα τέλη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.  Όταν το περίπλοκο αυτό σχέδιο δεν πάει και τόσο καλά, θα ξεκινήσει μια μάχη ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους. Θα καταφέρει ο Χάρι να ξεγελάσει τον πλουσιότερο άνθρωπο της Αγγλίaς; Ποιος θα πάρει τελικά τα λεφτά, ποιος τον πίνακα και ποιος την κοπέλα;

Όσο για ανήμερα την Πρωτοχρονιά του 2013, οι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία να δουν στα Ster της Πάτρας την ενδιαφέρουσα ταινία «Upside Down-Ανάμεσα σε δύο κόσμους» του Χουάν Ντιέγκο Σολάνας με τους Κίρστεν Ντανστ, Τζιμ Στέρτζες αλλά και το εντυπωσιακό «The Impossible» του Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα, ένα φιλμ που κόβει την ανάσα και συγκινεί μιας και ασχολείται με την ιστορία της μεγάλης απρόσμενης καταστροφής που προκλήθηκε από το μεγάλο τσουνάμι της Ινδονησίας.

Στην ταινία «Ανάμεσα σε δύο κόσμους», ο Άνταμ είναι ένας φαινομενικά συνηθισμένος άνθρωπος σε ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο σύμπαν. Ζει ταπεινά προσπαθώντας να βγάλει μια άκρη στη ζωή του, αλλά το ρομαντικό μυαλό του παραμένει κολλημένο σε ένα κορίτσι που γνώρισε μια φορά κι έναν καιρό σε έναν άλλο κόσμο, σε έναν ανεστραμμένο πλούσιο κόσμο που είχε τη δική του βαρύτητα, και ο οποίος βρίσκεται ακριβώς από πάνω, αλλά που κανείς δεν μπορεί να τον πλησιάσει...

Ένα κορίτσι που το έλεγαν Εύα. Το παιδικό τους φλερτ γίνεται ένας ανεκπλήρωτος έρωτας. Όταν όμως θα δει την ενήλικη πια Εύα στην τηλεόραση, τίποτα δεν θα τον εμποδίσει να την ξανακερδίσει. Ούτε καν οι νόμοι της Φυσικής!

Στο «The Impossible» πρωταγωνιστουν η Nαόμι Γουότς και οΓιούαν ΜακΓκρέγκορ. H Μαρία, ο Χένρι και τα τρία τους παιδιά ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη, για ν’ απολαύσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στη γαλήνη ενός τροπικού παραδείσου. Το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου όμως, και καθώς όμως η οικογένεια ξεκουράζεται γύρω από την πισίνα, μια τρομακτική βοή ακούγεται από το κέντρο της γης, και μια τεράστια μάζα σκοτεινών νερών σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της.

Το χάος που δημιούργησε μία από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές που σημειώθηκαν ποτέ, και ο τρόμος που έζησαν χιλιάδες άνθρωποι, περιγράφονται μαζί με απίστευτες αποδείξεις κουράγιου και συμπόνιας. Επικό αλλά και ενδόμυχο, το “The Impossible” είναι ένα ταξίδι στο κέντρο της ανθρώπινης ψυχής που συντρίβει, και ταυτόχρονα δίνει ελπίδα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture