Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Νέα ταινία με τίτλο "Η Λιμουζίνα" ετοιμάζει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Νέα ταινία με τίτλο "Η Λιμουζίνα&qu...

Στην ταινία θα παίζουν ο Νίκος Κουρής, η Δούκισσα Νομικού και ο Παύλος Χαικάλης

Ο γνωστός και επιτυχημένος Έλληνας σκηνοθέτης Νίκος Παναγιωτόπουλος, επιστρέφει στα κινηματογραφικά πλατό με μία νέα ταινία που θα έχει τον τίτλο «Η Λιμουζίνα», μία σουρεαλιστική «κωμωδία παρεξηγήσεων, όπως την περιγράφει ο ίδιος.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και αναμένονται να ολοκληρωθούν μέσα στον Ιανουάριο του 2013. Αυτή θα είναι η 16η ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος δήλωσε στο σάιτ του περιοδικού «Σινεμά» που βρέθηκε την 1η μέρα των γυρισμάτων στο σετ της ταινίας, ότι δεν ξέρει πως του έρχονται οι ιδέες για τις ταινίες του.

«Κάθε ταινία είναι μια ατμόσφαιρα, μια αίσθηση που έχεις. Έτσι κι αλλιώς, αν μου μείνει μια ιδέα πάνω από δυο μέρες πιστεύω ότι μπορώ να την κάνω».

Στην «Λιμουζίνα» παίζουν ο Νίκος Κουρής, ο οποίος συνεργάζεται για 4η φορά με το Νίκο Παναγιωτόπουλο μετά τα φιλμ «Αυτή η Νύχτα Μένει», «Beautiful People» και «Τα Οπωροφόρα της Αθήνας», η Δούκισσα Νομικού που θα υποδυθεί το ρόλο της Γαλλίδας Κολέτ, ο Γερμανός ηθοποιός Αντριαν Φρίλινγκ, ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Τάκης Σπυριδάκης, ο Παύλος Χαϊκάλης κι ο Δημήτρης Πιατάς.

Οι δημιουργοί δεν θέλησαν να αποκαλύψουν πολλές πληροφορίες για την υπόθεση της ταινίας, ωστόσο όπως έγινε γνωστό το στόρι να κάνει με ένα ερωτικό τρίγωνο μεταξύ μιας Γαλλίδας (Δούκισσα Νομικού), ενός Γερμανού ( Άντριαν Φρίλινγκ) που την ερωτεύεται και την φέρνει στην Ελλάδα, και του Έλληνα συγγραφέα και φίλου του (Νίκος Κουρής) ο οποίος τους ακολουθεί σε ένα «οδοιπορικό ενηλικίωσης».

Την διεύθυνση φωτογραφίας αναλαμβάνει ο Κώστας Γκίκας, τον ήχο ο Ορέστης Καμπερίδης, τη σκηνογραφία ο Διονύσης Φωτόπουλος, τα κοστούμια η παραγωγός και σύντροφος του Νίκου Παναγιωτόπουλου, Μαριάννα Σπανουδάκη, το μοντάζ της ταινίας θα κάνει ο Νίκος Πάστρας, ενώ βοηθός σκηνοθέτη είναι ο Κωνσταντίνος Σαμαράς.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture