Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

H Παιδική και Νεανική Χορωδία της Πολυφωνικής της Πάτρας σε συναυλία στο Παλλάς την παραμονή των Χριστουγέννων

H Παιδική και Νεανική Χορωδία της Πολυφω...

Θα συμπράξουν με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής και τη Χορωδία της ΕΡΤ

Μία νέα τιμητική αναφορά για την Πολυφωνική Χορωδία της Πάτρας, ήρθε αυτή τη φορά από την ΕΡΤ, καθώς στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, έχουν προσκληθεί και θα λάβουν μέρος η Παιδική και η Νεανική Χορωδία του Οργανισμού, υπό τη διεύθυνση της Μαέστρου Ελένης Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, με την Μαρίνα Μυλωνά να συνοδεύει στο πιάνο.

Η συγκεκριμένη συναυλία, που θα μεταδοθεί ζωντανά από την κρατική τηλεόραση, θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ, της οδού Βουκουρεστίου, στην Αθήνα, την παραμονή των Χριστουγέννων, στις 6 το απόγευμα και θα συμμετάσχει επίσης η Χορωδία της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη.

Η Ορχήστρα της ΕΡΤ, η Μικτή της Χορωδία και τα δύο χορωδιακά σχήματα της Πολυφωνικής της Πάτρας,  θα ερμηνεύσουν, Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από όλο τον κόσμο και διασκευές επίκαιρων έργων από το συνθέτη Βασίλη Τενίδη, ο οποίος έχει επιμεληθεί πολλών έργων, τα οποία θα ερμηνευτούν και στο Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο του Οργανισμού της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Εν τω μεταξύ, η Προπαιδική Χορωδία του Οργανισμού της Πολυφωνικής με τη διεύθυνση της Κατερίνας Πολυμενάκου (βοηθός Διεύθυνσης: Ελένη Μουζάκη), θα παρουσιάσει σειρά από κάλαντα και παραδοσιακές μελωδίες, σε γιορταστική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό Κέντρο ΠΛΑΝΕΤ- Σ/Μ ‘’Κρόνος’’ της Πάτρας, την ερχόμενη Παρασκευή στις 7 το απόγευμα, με τη διοργάνωση της διευθύνσεως του σούπερ μάρκετ «Κρόνος».

Στο πλαίσιο της ίδιας διοργάνωσης, την Κυριακή 23-12, στις 12 το μεσημέρι, στη συμβολή των πεζοδρόμων Ρήγα Φεραίου και Αγίου Νικολάου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, με τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού, Γιώργου Μπουρδόπουλου, θα δώσει συναυλία με Χριστουγεννιάτικους σκοπούς και μελωδίες.

Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις της Πολυφωνικής, στα γραφεία του Οργανισμού, Κορίνθου 280- Δημ. Γούναρη, καθημερινά 10-1 π.μ. και 6-9 μ.μ., τηλ. 2610/279.679 και 2610/222.248.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture