Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Απόψε στο Αίγιο συναυλία Θάνου Μικρούτσικου-Ρίτας Αντωνοπούλου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Απόψε στο Αίγιο συναυλία Θάνου Μικρούτσι...

Θα πραγματοποιηθεί στη μουσική σκηνη Πολυτεχνείο, με χορηγό την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος

Μία συναυλία αγάπης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα πραγματοποιήσουν σήμερα Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 στο Αίγιο, στη μουσική σκηνή Πολυτεχνείο, ο Πατρινός συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος και η ερμηνεύτρια Ρίτα Αντωνοπούλου που επίσης έχει καταγωγή από την περιοχή της Αχαίας.

Οι δύο καλλιτέχνες πρωτοσυναντήθηκαν το 2006 και έκτοτε η συνεργασία τους έχει γίνει σταθερή τόσο σε live εμφανίσεις όσο και στη δισκογραφία. Η Ρίτα Αντωνοπούλου μεταξύ άλλων τραγουδιών του Θάνου Μικρούτσικου έχει τραγουδήσει υπέροχα σε νέα εκτέλεση το κομμάτι «Ελένη».

Η πρώτη δισκογραφική τους συνεργασία ήταν με τα τραγούδια "Για φωνή και ορχήστρα", ένα έργο απαιτητικό και δύσκολο. Η Ρίτα Αντωνοπούλου εντυπωσίασε στις συναυλίες, με αποκορύφωμα την εμφάνισή της στο Ηρώδειο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών το 2009. Η δεύτερη δισκογραφική τους συνεργασία ήταν ο κύκλος τραγουδιών "Πάμε ξανά από την αρχή" σε στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου.

Η εμφάνιση τους στο Αίγιο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της χειμερινής τους περιοδείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι χορηγός της συναυλίας είναι η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε αναξιοπαθούσες οικογένειες της περιοχής του Αιγίου, χαρίζοντας τους και πάλι το χαμόγελο, ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:15, ενώ η συναυλία θα ξεκινήσει στις 22:30.

Τιμή εισόδου 15 ευρώ με κρασί ή μπύρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture