Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται ο Ζακ Στεφάνου για μία μοναδική μουσική εμφάνιση στον "Μικρό Πρίγκηπα" της Πάτρας

Έρχεται ο Ζακ Στεφάνου για μία μοναδική ...

Θα εμφανιστεί το προσεχές Σάββατο 15/12/2012 στις 22.30

Ο νεαρός ταλαντούχος τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη Ζακ Στεφάνου περιοδεύει τη φετινή περίοδο μόνος του με την κιθάρα του σε ένα πρόγραμμα που ονομάζει με χιούμορ «Αγία Φρίκη» και το προσεχές Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 22.30 θα βρεθεί στην Πάτρα για μία και μοναδική εμφάνιση στο νέο χώρο εκδηλώσεων «Μικρός Πρίγκηπας» της Πάτρας που βρίσκεται στην οδό Κανάρη και Ρήγα Φεραίου.

Ο Ζακ Στεφάνου έχει ξαναεμφανιστεί στην Πάτρα σε μία συναυλία που είχε γίνει πριν από ενάμιση χρόνο στην πλατεία Γεωργίου παρέα με τον Στάθη Δρογώση.

Σήμερα ο 28χρονος Ζακ Στεφάνου θα εμφανιστεί στα Ιωάννινα και την ερχόμενη Παρασκευή 14/12 στην Ηγουμενίτσα.

Ο Ζακ Στεφάνου ξεκίνησε στα 15 του μαθήματα κιθάρας με τον Βασίλη Βέτσο και έγραψε το πρώτο του τραγούδι. Είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης ενώ έχει φοιτήσει και στην Αρχιτεκτονική του Α.Π.Θ.

Ο πρώτος του δίσκος "Στο διάστημα δραπέτες" κυκλοφόρησε το 2003 από τη Sony σε Ελλάδα και Κύπρο. Τη διεύθυνση παραγωγής ανέλαβε η Δήμητρα Γαλάνη και την ενορχήστρωση ο Μανώλης Φάμελλος. Από αυτό τον δίσκο που έβγαλε σε ηλικία μόλις 19 ετών, γνώρισε μεγάλη επιτυχία το τραγούδι "Δείξε μου τον τρόπο".

Ο δεύτερος δίσκος (2005) "Ένας όμορφος κόσμος" ήρθε να επιβεβαίωσει την επιτυχία του πρώτου. Σε συμπαραγωγή από τον Μάκη Μουράτογλου και τη Δήμητρα Γαλάνη και πάλι από τη Sony, κατάφερε να καταξιώσει τον Ζακ Στεφάνου ανάμεσα στους νέους πολλά υποσχόμενους τραγουδοποιούς της χώρας. Τα "Φτάσε στον πάτο", "Μικρό μου πόνι" και "Πάντα δικός σου", ντουέτο με την Ανδριάνα Μπάμπαλη, με τους προσεγμένους στίχους τους, αποτέλεσαν αντικείμενα σχολιασμού σε ραδιόφωνα και YouTube.

Έκτοτε ο Ζακ Στεφάνου έκανε ένα διάλειμμα από τη δισκογραφία, ενώ το 2006 δημιουργήθηκε η μΠάντα-Κοάλα, αρχικά χωρίς τον τίτλο μΠάντα-Κοάλα. Τα επόμενα χρόνια ο Ζακ Στεφάνου πραγματοποίησε δεκάδες συναυλίες (επιτυχημένες και μη) σε Ελλάδα και Κύπρο και σαν επιστέγασμα αυτού, το 2010 κυκλοφόρησε ο δίσκος "Koalaboration" από την ανεξάρτητη inRealTime Records.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture