Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 3 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 3 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Ο ζωοδότης Ήλιος  διατρέχει το ζώδιό σας και  προσφέρει ζωτικότητα, δημιουργικότητα  και χαρά, ενώ σχηματίζει δυνατή όψη με τον Δία τις τελευταίες μέρες, μια επιρροή που αυξάνει μεν την αισιοδοξία και βελτιώνει τη διάθεση, αλλά αυξάνει και την επιπολαιότητα. Για λίγες ακόμα μέρες προσέξτε τις υπερβολές και τις γκάφες.

Αιγόκερως

Φημίζεστε για την ακρίβεια και  την προσεκτικότητά σας στα επαγγελματικά, όμως τις τελευταίες μέρες η αντίθεση Ήλιου-Δία μπορεί να σας έχει κάνει λίγο απερίσκεπτους. Χρειάζεται μια χαλαρότητα κατά καιρούς, ωστόσο για λίγες ακόμα μέρες υπάρχει τάση για λάθη και αμέλειες. Κρατείστε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις.

Υδροχόος

Φροντίστε όσα σχεδιάζετε να μην βασίζονται σε υποσχέσεις και σε επιπόλαιες αποφάσεις, γιατί η αντίθεση Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα προκαλεί μια υπεραισιοδοξία. Είναι ωστόσο θετικό και πιο χαλαρό το κλίμα, ενώ κάτι ανοίγει στη ζωή σας αυτόν τον καιρό. Δεν λείπουν οι υπερβολές στις φιλικές κι ερωτικές σχέσεις.

Ιχθείς

Το ζώδιό σας δυσκολεύεται να εστιάσει σε λεπτομέρειες και συχνά  παρασύρεται απ’ τις καταστάσεις, μια τάση που θέλει περισσότερη  προσοχή αυτές τις μέρες. Η  αντίθεση Ήλιου-Δία ωθεί σε επιπόλαιες κινήσεις και υπερβολές, ενώ για λίγες ακόμα μέρες προσέξτε τις αδέξιες κινήσεις, την αφέλεια και τις ακρότητες σε φαγητό, ποτό κλπ.

Κριός

Η αντίθεση Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα κάνει θετικό το κλίμα στη ζωή σας, ενώ κάτι ανοίγει σε θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών. Νέα μαθήματα, σεμινάρια, γνώσεις. Το πρόβλημα είναι πως προκαλεί υπεραισιοδοξία, κάτι που οδηγεί σε λάθη και αμέλειες. Φανείτε πιο σαφείς στην επικοινωνία, σε συμφωνίες κι επαφές.

Ταύρος

Βελτιώνει τα έσοδά σας η αντίθεση Ήλιου-Δία το τελευταίο δεκαήμερο περίπου, ωστόσο ταυτόχρονα ωθεί σε σπατάλες και σε απερίσκεπτες κινήσεις. Σήμερα κορυφώνεται η επιρροή της και για λίγες ακόμα μέρες φροντίστε να συγκρατηθείτε στα ψώνια και σε αλόγιστα έξοδα ή σε ανοίγματα που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε.

Δίδυμοι

Μπορεί να προσφέρει αισιοδοξία και καλή διάθεση η αντίθεση Ήλιου-Δία, αλλά ταυτόχρονα ωθεί σε υπερβολές κι απερισκεψία. Η επιρροή της όψης αυτής κορυφώνεται σήμερα, ενώ για λίγες ακόμα μέρες προσέξτε να μην το παρακάνετε με το φαγητό, τις σπατάλες και με τις υπερβολικές σας αντιδράσεις. Ανεμελιά αλλά και τεμπελιά.

Καρκίνος

Θετικά επαγγελματικά ανοίγματα και μια πιο άνετη καθημερινότητα φέρνει τις τελευταίες μέρες η αντίθεση Ήλιου-Δία. Ωστόσο μπορεί να σας κάνει κάπως επιπόλαιους και να μην φροντίζετε ορισμένες λεπτομέρειες όπως θα έπρεπε. Ανάγκη για περισσότερο ύπνο και λιγότερη δουλειά. Μην είστε αμελείς όμως – ελλοχεύουν λάθη.

Λέων

Αέρας αισιοδοξίας πνέει τις  τελευταίες μέρες με την αντίθεση Ήλιου-Δία και είναι πιθανό να ανοίγει κάτι στη ζωή σας τώρα, είτε στα ερωτικά ή στη δημιουργικότητά σας, ή μπορεί να παρουσιάζονται ευκαιρίες για το μέλλον. Απλά χρειάζεται προσοχή στην αβάσιμη υπεραισιοδοξία και στους επιπόλαιους χειρισμούς. Εύνοια από φίλους.

Παρθένος

Αν και το ζώδιό σας είναι συντηρητικό, προσεκτικό και εστιάζει πολύ στις λεπτομέρειες, τις τελευταίες μέρες με την αντίθεση Ήλιου-Δία μπορεί να φανήκατε απερίσκεπτοι σε επαγγελματικά ή άλλα θέματα. Κορυφώνεται σήμερα η όψη αυτή, ενώ για λίγες ακόμα μέρες θα πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές κάθε είδους.

Ζυγός

Σημαντική ανάσα  αισιοδοξίας και χαράς παίρνει το ζώδιό σας αυτές τις μέρες με την αντίθεση Ήλιου-Δία, μια όψη που προσφέρει καλή διάθεση, ενώ κάτι ανοίγει σε σχέση με σπουδές, μαθήματα, ταξίδια, εμπόριο και επαφές με το εξωτερικό. Προσέξτε  ωστόσο να μην λειτουργήσετε επιπόλαια σε θέματα νομικών, και στα παραπάνω ζητήματα.

Σκορπιός

Σε μεγάλα και απερίσκεπτα οικονομικά ανοίγματα οδηγεί η αντίθεση Ήλιου-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ για λίγες  ακόμα μέρες φροντίστε να μην χαλάσετε περισσότερα χρήματα απ’ ότι είναι συνετό, ή να μην κάνετε αγορές που τελικά θα αποδειχθούν ασύμφορες. Είναι μια όψη που μπορεί να σας κάνει λίγο αχόρταγους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being