Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Hitchcock" τον οποίο υποδύεται ο Άντονι Χόπκινς-Δείτε φωτό

Πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη η επίσημη...

Η ταινία θα βγει στην Ελλάδα στις 7 Φεβρουαρίου 2013 από την εταιρεία Odeon

Η επίσημη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Hitchcock» που έχει σκηνοθετήσει ο Καναδοάγγλος Sacha Gervasi, σεναριογράφος του «The Terminal» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, απ’ όπου και οι φωτογραφίες.

Το φιλμ που ακούγεται ήδη ότι ενδεχομένως θα προταθεί για Όσκαρ, περιγράφει την ιστορία αγάπης ανάμεσα στον μετρ του τρόμου και του σασπένς, Άλφρεντ Χίτσκοκ και της συζύγου του, Alma Reville κατά τη διάρκεια του γυρίσματος της θρυλικής ταινίας του «Ψυχώ» το 1959.

Τους δύο ρόλους ερμηνεύουν ο Άντονι Χόπκινς που έχει μεταμορφωθεί σε έναν πολύ πειστικό από εξωτερικής τουλάχιστον άποψης Χίτσκοκ και η Έλεν Μίρεν ενώ τους ηθοποιούς του θρίλερ «Ψυχώ» υποδύονται η Σκάρλετ Γιόχανσον την Τζάνετ Λι και ο Τζέιμς Ντ’ Άρσι τον Άντονι Πέρκινς.

Επίσης στην ταινία παίζουν ο Ντάνι Χιούστον, η Τζέσικα Μπιλ, η Τόνι Κολέτ, κ.α. Παρόντες στην λαμπερή πρεμιέρα ήταν η Έλεν Μίρεν, η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Τζέσικα Μπιλ, ο Ραλφ Μάτσιο του παλιού Karate Kid που επίσης παίζει στο φιλμ «Hitchcock», η Τόνι Κολέτ, o σκηνοθέτης Sacha Gervasi και η γνωστή διευθύντρια μόδας Anna Wintour.

Η ταινία «Hitchcock», θα βγει από τις 7 Φεβρουαρίου 2013 στους Ελληνικούς κινηματογράφους από την Odeon.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture