Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αίγιο: Ο Αστερίξ και ο Τζέιμς Μποντ αυτή την εβδομάδα στον "Απόλλωνα"

Αίγιο: Ο Αστερίξ και ο Τζέιμς Μποντ αυτή...

Συνεχίζονται οι προβολές στο δημοτικό κινηματογράφο της πόλης

Συνεχίζονται οι προβολές ταινιών στον δημοτικό κινηματογράφο «Απόλλων», που φαίνεται να έχει κερδίσει την αγάπη του κινηματογραφόφιλου κοινού της Αιγιάλειας. Μέχρι και την Τετάρτη 14 Νοέμβρη θα παίζεται η ταινία «Ο Αστερίξ  και ο Οβελίξ στη Βρετανία» σε ώρες προβολών 8:00-10:00 και 10:00-12:00, ενώ από την Πέμπτη 15 μέχρι και την Τετάρτη 21 του μήνα ο «θρυλικός» Τζέιμς Μπόντ θα κρατήσει σε εγρήγορση όσους παρακολουθήσουν την νέα ταινία με τίτλο «Skyfall».

Η πίστη του Μποντ δοκιμάζεται απέναντι στην Μ. καθώς το παρελθόν έρχεται να την στοιχειώσει.  Η Μ16 βάλλεται από παντού και ο 007 καλείται να καταδιώξει και να καταστρέψει την απειλή, ακόμα κι αν το κόστος θα είναι απόλυτα προσωπικό. Η σκηνοθεσία είναι του Σαμ Μέντεζ. Παίζουν: Ντάνιελ Κρεγκ , Χαβιέ Μπαρδέμ, Ραλφ Φάινς Ναόμι Χάρις κ.α.  Η ταινία θα προβάλλεται τις ώρες  7:00-9:45 και 9:45-12:30.

Να σημειωθεί ότι τη σειρά των επιτυχημένων ταινιών που θα προβληθούν στον δημοτικό κινηματογράφο «Απόλλων» θα ακολουθήσουν γνωστές ταινίες πρώτης προβολής μεταξύ αυτών και πολυδιαφημισμένες ελληνικές παραγωγές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture