Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

O Πατρινός ηθοποιός Ονίκ Κετσογιάν συμμετείχε στην ταινία του Γ. Σμαραγδή "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι"

O Πατρινός ηθοποιός Ονίκ Κετσογιάν συμμε...
Μαρτάτος Tάκης

Η σκηνή της δεξίωσης που εμφανίζεται, γυρίστηκε στα στούντιο του Φίνου στα Σπάτα

Ένας νέος ταλαντούχος, Πατρινός ηθοποιός, ο Ονίκ Κετσογιάν συμμετείχε στην Ελληνική κινηματογραφική υπερπαραγωγή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Σμαραγδής και προβάλλεται εδώ και 18 ημέρες με επιτυχία στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ο Ονίκ Κετσογιάν που έχει μία παρουσία στην πολυπρόσωπη σκηνή της δεξίωσης που παραθέτει ο ευπατρίδης Ιωάννης Βαρβάκης στο σπίτι του για την Ρωσίδα αγαπημένη του (την υποδύεται στην ταινία η Olga Sutulova), πέρασε όπως ανέφερε στο thebest.gr από οντισιόν για να τον επιλέξουν.

Η σκηνή που διαρκεί αρκετά λεπτά, γυρίστηκε στα στούντιο της Finos Films, στα Σπάτα και τα γυρίσματα μαζί με την προετοιμασία κράτησαν περίπου μία εβδομάδα. Όπως ανέφερε ο Ονίκ Κετσιογιάν, επρόκειτο πραγματικά για μία πολύ φροντισμένη παραγωγή, πως ο Γερμανός πρωταγωνιστής Σεμπάστιαν Κοχ εντυπωσίασε με την ερμηνεία του και την απλότητα του όλο το συνεργείο και τους υπόλοιπους ηθοποιούς καθώς κι ότι τα εξαιρετικά κοστούμια του φιλμ ράφτηκαν και ήρθαν από την Ισπανία.

Η ταινία του Γιάννη Σμαραγδή που έκανε την πρεμιέρα τςη στο Φεστιβάλ του Τορόντο και διανέμεται από την εταιρεία Feelgood Entertainment,  μπορεί να μην έλαβε ιδιαίτερα θερμές κριτικές, ωστόσο κατάφερε λόγω και του θέματος της να τραβήξει το κοινό στις αίθουσες και το κυριότερο να συγκινήσει.

Ήδη τις πρώτες 2 εβδομάδες προβολής της έφτασε τα 200.000 εισιτήρια πανελλαδικά και συνεχίζει ακάθεκτη (με τα εισιτήρια του περασμένου τριημέρου πρέπει ήδη να έχει ξεπεράσει τα 250.000 εισιτήρια). Στην Πάτρα, το φιλμ που αξίζει να δείτε, προβάλλεται στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε.

Εξάλλου όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Γιάννης Σμαραγδής, «πιστεύουμε ότι αυτή η ταινία μόνο καλό θα κάνει στους ανθρώπους και ειδικότερα στους Έλληνες. Θα απαλύνει την ψυχή τους, αλλά και θα τους κάνει περήφανους».

Ο Ονίκ Κετσογιάν το καλοκαίρι που μας πέρασε, συμμετείχε στο χορό της παράστασης «Οιδίπους Τύραννος» σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις με τον Αιμίλιο Χειλάκη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη που παίχθηκε και στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας. Για τη νέα χειμερινή περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις για μία νέα θεατρική συνεργασία.

Ο Σεμπέστιαν Κοχ ως Βαρβάκης.

Ο Σεμπέστιαν Κοχ ως Βαρβάκης.

Ο Σεμπέστιαν Κοχ ως Βαρβάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture