Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Σοφία Μαυρίδη με καλεσμένο τον Θοδωρή Αμπαζή αυτό το Σάββατο το πρωί στην ΕΡΑ Πάτρας

Η Σοφία Μαυρίδη με καλεσμένο τον Θοδωρή ...

Η συνεργάτιδα του The Best Magazine και υπεύθυνη Τύπου του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, έχει ετοιμάσει 4 ειδικές ραδιοφωνικές εκπομπές

Τέσσερις ραδιοφωνικές εκπομπές, ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 στις 11.15 το πρωί, έχει ετοιμάσει και θα παρουσιάσει η Πατρινή δημοσιογράφος και υπεύθυνη Τύπου και δημοσίων σχέσεων του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Σοφία Μαυρίδη, στην ΕΡΑ Πάτρας, 92,5.

Η Σοφία Μαυρίδη για 4 Σάββατα θα γίνει ραδιοφωνική παραγωγός, αναλαμβάνοντας την επιμέλεια, παραγωγή  και παρουσίαση εκπομπών στο πλαίσιο της ανοιχτής πρόσκλησης της κρατικής ραδιοφωνίας σε πολίτες να κάνουν τη δική τους εκπομπή στα ερτζιανά.

Η Σοφία Μαυρίδη που είναι και συνεργάτιδα του περιοδικού The Best Magazine, όπως πληροφορηθήκαμε στην 1η της εκπομπή θα έχει για καλεσμένο της, το νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου της Πάτρας, Θοδωρή Αμπαζή ο οποίος και θα αναλύσει όλα του τα σχέδια για το θέατρο και τις παραστάσεις όπως ο «Πλούτος» του Αριστοφάνη που θα ανέβει πριν τα Χριστούγεννα και άλλες δράσεις που ετοιμάζονται την τρέχουσα χειμερινή καλλιτεχνική σαιζόν.

Οι φιλότεχνοι και δη θεατρόφιλοι ας συντονιστούν αυτό το Σάββατο και τα τρία επόμενα για να απολαύσουν τις καλλιτεχνικές εκπομπές που με ιδιαίτερη φροντίδα και ενδιαφέρον, έχει ετοιμάσει η Σοφία Μαυρίδη.

 

 

Η Σοφία Μαυρίδη, αριστερά στη φωτό με τον ηθοποιό Σωτήρη Δούβρη και τη δημοτική σύμβουλο Τασία Μανωλοπούλου-Νικολοπούλου.

Η Σοφία Μαυρίδη, αριστερά στη φωτό με το...

Η Σοφία Μαυρίδη, αριστερά στη φωτό με τον ηθοποιό Σωτήρη Δούβρη και τη δημοτική σύμβουλο Τασία Μανωλοπούλου-Νικολοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture