Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Προτάσεις για εμφανίσεις στο Βελιγράδι, την Μπρατισλάβα και το Παρίσι εστάλησαν στον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου

Προτάσεις για εμφανίσεις στο Βελιγράδι, ...

Οι προσκλήσεις από το εξωτερικό αποτελούν απόδειξη του «καλού ονόματος» που έχει δημιουργήσει ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου

Έφθασαν κιόλας στα Γραφεία του Χορευτικού Oμίλου Αιγίου, οι πρώτες προτάσεις για την συμμετοχή τους σε Διεθνή φεστιβάλ του Εξωτερικού, για την επόμενη χρονιά. Ωστόσο όπως γράφει το σάιτ aigialeianews, είναι πρόκληση να συζητά κανείς για παραστάσεις στο εξωτερικό, όταν δεν ξέρει ποια θα είναι η οικονομική κατάσταση της χώρας μας τους επόμενους μήνες.

Το να αναφερθούν όμως οι προτάσεις δεν είναι κακό, καθώς αποτελούν απόδειξη του «καλού ονόματος» που έχει αποκτήσει ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου, το οποίο και οφείλεται όχι μόνον στο υψηλό επίπεδο των τμημάτων επισήμων παραστάσεων αλλά και στην εμπιστοσύνη των διοργανωτών για την σταθερότητα και σοβαρότητα με την οποία ο Χορευτικός όμιλος τηρεί όλες τις συμφωνίες, για την δυνατότητα επικοινωνίας των παιδιών του Χορευτικού Αιγίου με χορευτές άλλων χωρών, ανεξαρτήτως θρησκεύματος, χρώματος, καταγωγής.

Σύμφωνα με το www.aigialeianews.gr, o Xoρευτικός Όμιλος Αιγίου έχει τις εξής, προς το παρόν, προτάσεις για να εμφανιστεί. Έχει πρόσκληση από το Διεθνές Φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής και χορού BELGRADE-Βελιγράδι, στη Σερβία, από 27 Απριλίου έως 1η Μαΐου 2013, από το 2ο Διεθνές Festival παραδοσιακών χορών από 23 έως 26 Μαΐου στην Τυνησία και από το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών από 5 έως 8 Μαΐου 2013 στο Παρίσι - Γαλλία.

Ακόμα έχει προσκληθεί να κάνει εμφανίσεις στο Διεθνές Festival «Veterny Mlyn» από 26 έως 29 Απριλίου 2013 στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας και το 6ο Διεθνές Festival παραδοσιακών χορών από 9 έως 12 Μαϊου 2013 στην Πράγα της Τσεχίας.

Βεβαίως οι προτάσεις αυτές θα μελετηθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο και σε συνδυασμό με την οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά και των οικογενειών των χορευτών, θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις για το αν ο Χορευτικός όμιλος Αιγίου θα λάβει τελικά μέρος.

Στο μεταξύ αναμένονται και άλλες προτάσεις μέχρι τα Χριστούγεννα και θα αξιολογηθούν και αυτές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture