Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Αγγελική Νικολούλη παρουσιάζει το βιβλίο της στον Πύργο

Η Αγγελική Νικολούλη παρουσιάζει το βιβλ...

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου

Το βιβλίο της Αγγελικής Νικολούλη «Ονειρεύτηκα το Δολοφόνο σου» παρουσιάζουν στο Λάτσειο δημοτικό μέγαρο το μεθεπόμενο Σάββατο 13 Οκτωβρίου οι εκδόσεις Καστανιώτη και ο δήμος Πύργου.

Στην εκδήλωση, που θα συντονίζει ο Γιώργης Δόξας, θα μιλήσουν ο πρόεδρος της Εταιρίας Λογοτεχνών Λεωνίδας Μαργαρίτης, ο δημοσιογράφος Ζαχαρίας Μαντάς και η συγγραφέας.

Το βιβλίο, που είναι το πρώτο μυθιστόρημα της δημοσιογράφου, είναι ένα αστυνομικό θρίλερ βασισμένο σε αληθινά γεγονότα και εγκαινιάζει μια σειρά βιβλίων με ιστορίες εμπνευσμένες από την πολύχρονη εμπειρία της Αγγελικής Νικολούλη στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Καστανιώτη στις αρχές του καλοκαιριού και ήδη βρίσκεται στις λίστες με τα ευπώλητα των βιβλιοπωλείων.

Σημειώνεται ότι η Αγγελική Νικολούλη γεννήθηκε στον Πύργο και έγινε η πρώτη γυναίκα αστυνομικός ρεπόρτερ στην Ελλάδα. Έχει εργαστεί στην τηλεόραση (Mega, Σκάι, Alpha, Alter), στις εφημερίδες (Απογευματινή, Ελεύθερος Τύπος, Έθνος κ.ά.) και στα περιοδικά (Εικόνες, Επίκαιρα). Με το αστυνομικό ρεπορτάζ ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία, ενώ μεγάλες επιτυχίες της ήταν η αποκάλυψη της δράσης του «δράκου» Κυριάκου Παπαχρόνη (Θεσσαλονίκη και Δράµα) και η συνέντευξη που της έδωσε μετά τη σύλληψή του στα κρατητήρια της Ασφάλειας • η συµβολή της στον εντοπισµό και στη σύλληψη του «δράκου» των νοτίων και βορείων προαστίων Σπύρου Μπέσκου • η αποκάλυψη της υπόθεσης των υποκλοπών µε θύµατα πολιτικούς και παράγοντες της χώρας που γίνονταν στην ΕΥΠ κλπ. Τα σύνορα της χώρας πέρασαν οι αποκαλύψεις της για κατασκοπεία, αεροπειρατεία και τροµοκρατία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture