Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αυτή την Πέμπτη βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες η νέα ταινία «Μπορν» με τον Τζέρεμι Ρένερ

Αυτή την Πέμπτη βγαίνει στις ελληνικές α...
Μαρτάτος Tάκης

Η ταινία «Η κληρονομιά του Μπορν» έφτασε στις ΗΠΑ σε εισπράξεις τα 112 εκατομμύρια δολάρια

Πέντε χρόνια μετά την τελευταία ταινία του Μπορν που ήταν «Το τελεσίγραφο του Μπορν» με τον Ματ Ντέιμον, έρχεται μία νέα ταινία που δεν αποτελεί ούτε συνέχεια ούτε πρίκουελ αλλά αποτελεί ουσιαστικά μία νέα αρχή στο αγαπημένο και επιτυχημένο κινηματογραφικό franchise.

Η καινούρια ταινία με τίτλο «The Bourne legacy-Η κληρονομιά του Μπορν» σε σκηνοθεσία του Τόνι Γκιλρόι που είχε συμβάλλει σεναριακά στα τρία προηγούμενα φιλμ με τον Ντέιμον, έχει για πρωταγωνιστή τον 41χρονο Τζέρεμι Ρένερ που βρίσκεται πλέον στα πολύ πάνω του μετά τις πρωταγωνιστικές του παρουσίες στο βραβευμένο με Όσκαρ «The Hurt Locker» και το «Mission Impossible, Πρωτόκολλο Φάντασμα» με τον Τομ Κρουζ.

Το στούντιο της Universal ουσιαστικά δημιούργησε μία νέα παράλληλη ιστορία με έναν καινούριο πράκτορα της CIA να καταδιώκεται και να παλεύει να γλυτώσει. Ο Άαρον Κρος όπως είναι το όνομα του ήρωα, είναι μέλος ενός προγράμματος του Αμερικανικού υπουργείου αμύνης που ενισχύει την φυσική-μυική δύναμη καθώς και την πνευματική μέσω κάποιου ειδικού χαπιού.

Η ταινία είναι γεμάτη καταδιώξεις και σκηνές δράσης ενώ ο Ρένερ όπως λέγεται, αν και δεν φτάνει την ποιότητα του 42χρονου Ντέιμον, εντούτοις σκιαγραφεί ένα νέο cool και συμπαθή ήρωα δράσης. Όπως δήλωσε στο περιοδικό Entertainment Weekly, ο Ρένερ θα ήθελε πολύ σε μία επόμενη ταινία στο μέλλον να δουλέψει μαζί με τον Ντέιμον και η ταινία να έχει τίτλο «Bourne and Bourne again»!

Η δράση της νέας ταινίας που στα Αμερικάνικα ταμεία έφτασε τα 112 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, ξεκινά στην Αλάσκα και συνεχίζεται στην Μανίλα ενώ εκτός από τον Ρένερ παίζει και η εκλεκτή ηθοποιός Ρέιτσελ Βάις, ο Έντουαρντ Νόρτον και η Τζόαν Άλεν. Η τέταρτη ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Έρικ Βαν Λαστμπάντερ.

Το φιλμ βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες αύριο Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012, ωστόσο οι Πατρινοί σινεφίλ θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να δουν την ταινία που αναμένεται να προβληθεί στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι η 1η ταινία «The Bourne Identity» το 2002 τελείωνε με πλάνα στη Μύκονο και μουσική υπόκρουση το κομμάτι του Moby!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture