Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Nneka Egbuna έρχεται τον Οκτώβριο για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Η Nneka Egbuna έρχεται τον Οκτώβριο για ...

Η μουσική της Nneka είναι ένα μείγμα hip-hop, reggae, soul και αφρικανικών ρυθμών

Η Nneka Egbuna, το νέο μεγάλο αστέρι της reggae, soul, ethnic μουσικής στη χώρα μας έρχεται τον Οκτώβριο για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δύο συναυλίες. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στo Block 33 στη Θεσσαλονίκη και η δεύτερη στη Γεωπονική Live στην Αθήνα. Μαζί της στην Αθήνα και οι Burger Project με τη Ματούλα Ζαμάνη.

Η Nneka Egbuna είναι πολυβραβευμένη τραγουδοποιός, τραγουδίστρια και ακτιβίστρια Nneka Egbuna και έχει ήδη κυκλοφορήσει τρία πολύ πετυχημένα άλμπουμ, τα ‘Victim of Truth’,’No Longer atEase’ και ‘Soul is Heavy’, από τα οποία ξεχώρισανκομμάτια όπως τα ‘TheUncomfortable Truth’, ‘Africans’, ‘Heartbeat’, ‘Kangpe’,‘ShiningStar’, ’Soul Is Heavy’, ’God Knows Why’,‘Μy home’και πολλά πολλά άλλα.

Η μουσική της Nneka είναι ένα μείγμα hip-hop, reggae, soul και αφρικανικών ρυθμών, έχοντας αναφέρει η ίδια καλλιτέχνες όπως οι Fela Kuti, Bob Marley, Mos Def, TalibKweli και Lauryn Hillως τις κύριες μουσικές επιρροές της.

Είναι από τις  λίγες περιπτώσεις καλλιτεχνών των οποίων η μουσική δεν έχει διακριτά όρια και περνούν με επιτυχία από πολύ διαφορετικά μουσικά είδη, όπως τα προαναφερόμενα hip-hop, reggae,soul αλλά μέχρι και dubstep ή house μέσω συνεργασιών με τα μεγαλύτερα ονόματα παραγωγών ηλεκτρονικής μουσικής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture