Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Χιου Τζάκμαν πιο δυνατός και μυώδης από ποτέ ενσαρκώνει και πάλι τον Wolverine στο σινεμά

Ο Χιου Τζάκμαν πιο δυνατός και μυώδης απ...
Μαρτάτος Tάκης

Η νέα ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2013

Για τον Ιούλιο του 2013 προορίζεται να βγει στους κινηματογράφους η νέα ταινία του στούντιο της 20th Century Fox με ήρωα τον Wolverine των μεταλλαγμένων X Men, τον υπερήρωα αυτό με τις ατσάλινες κοφτερές λεπίδες να ξεπηδούν από τα δάχτυλα των χεριών του.

Το φιλμ βασίζεται στο διάσημο κόμικ των Κρις Κλερμόντ και Φρανκ Μίλερ του 1982 και θα φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του 49χρονου Τζέιμς Μάνγκολντ του «Walk the line». Στον ομώνυμο ρόλο εννοείται ότι πρωταγωνιστεί και πάλι ο γοητευτικός Αυστραλός ηθοποιός Χιου Τζάκμαν όπου όπως μαρτυρά και η σχετική πρώτη φωτογραφία, έχει εξασκήσει επιπλέον τους κοιλιακούς του.

Μάλιστα για την βελτίωσης της μυικής δύναμης του σώματος του συμβουλεύτηκε τον σωματώδη ηθοποιό Ντουέιν The Rock Τζόνσον. Η νέα ταινία «The Wolverine» (η 6η συνολικά της εμπορικής κινηματογραφικής σειρά των X Men και το 1ο σίκουελ στην ταινία του 2009 «XMen Origins, Wolverine») βρίσκει αυτή τη φορά τον αιώνιο πολεμιστή και outsider Λόγκαν στην Ιαπωνία. Εκεί, τα ατσαλένια σπαθιά των  Σαμουράι θα συγκρουστούν με τις αδαμάντινες λεπίδες του καθώς ο Λόγκαν θα αντιμετωπίσει μια μυστηριώδη φιγούρα από το παρελθόν του, σε μια επική μάχη που θα τον αλλάξει για πάντα.

Η ταινία πρόκειται να προβληθεί στους Ελληνικούς κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2013 από την εταιρεία διανομής ODEON.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture