Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα παίξει στην «Ιωάννα των Σφαγείων» στο θέατρο Ακροπόλ της Αθήνας

Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα παίξει στην «Ιωάν...

Συμπρωταγωνίστρια του στην παράσταση που θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Δεκεμβρίου θα είναι η Βίκυ Βολιώτη

Μετά την ενδιαφέρουσα καλοκαιρινή του θεατρική συνεργασία με τον Λιθουανό σκηνοθέτη Τσέζαρις Γκραουζίνις και τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στον «Οιδίποδα Τύραννο» (παράσταση που παίχθηκε και στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας), ο γνωστός ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης θα παίξει τη νέα χειμερινή θεατρική περίοδο στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Ακροπόλ της Αθήνας στην οδό Ιπποκράτους, στο έργο «Η Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπέρτολτ Μπρεχτ.

Το έργο το έχει διασκευάσει και το σκηνοθετεί ο Νίκος Μαστοράκης ενώ ο Αιμίλιος Χειλάκης όπως έγραψε το σάιτ gossip-tv, πλέον μελετάει τον καινούριο ρόλο του και δεν βλέπει την ώρα για να ξεκινήσουν οι παραστάσεις.

Όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα του Ακροπόλ τη νέα περίοδο 2012-13, η παράσταση «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 5 Δεκεμβρίου ενώ συμπρωταγωνίστρια του Αιμίλιου Χειλάκη θα είναι η Βίκυ Βολιώτη.

Η σαιζόν θα ξεκινήσει επίσημα στο Ακροπόλ στις 10 Οκτωβρίου με την επανάληψη του «Μεγάλου μας τσίρκου» όπως το σκηνοθέτησε φέτος το καλοκαίρι ο Σωτήρης Χατζάκης με τους Τάσο Νούσια, Μαρίνα Ασλάνογλου και Γιώργο Αρμένη. Ανήμερα και την επομένη των Χριστουγέννων θα δοθούν και οι δύο τελευταίες παραστάσεις του «Αμερικανού» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από τον Θανάση Σαράντο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture