Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Εγκαινιάζεται την Τρίτη η ομαδική εικαστική έκθεση «Θάλασσες»

Εγκαινιάζεται την Τρίτη η ομαδική εικαστ...

Στο Πολύεδρο

Εγκαινιάζεται στον πολυχώρο πολιτισμού «Πολύεδρο» αύριο Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το βράδυ η ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο «Θάλασσες».

Ένα ταξίδι θαλασσινό κόντρα στον καιρό... με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής. φωτογραφίας και εικαστικών εφαρμογών που φιλοτέχνησαν οι: Άρτεμις Αλκαλάη, Στάθης Ανδρουτσάκης, Βαγγέλης Διονάς, Μιχάλης Ζησίου, Φωτεινή Καλαβεσίου, Κώστας Καλαμάρας, Νίκος Καλαφάτης, Κυριάκος Κατζουράκης, Δημοσθένης Κοκκινίδης, Τζωρτζίνα Κωστοπούλου, Θανάσης Μεταξάς, Μαρία Μπράβου, Γκαναέλ Μπρεσσούντ, Όλγα Νικολοπούλου, Βασίλης Σωτηρxόπουλος, Ελενα Γκαρστέα, Λίνα Ρωμανού, Κατερίνα Χριστοπούλου. Λυδία Βεροπούλου, Γιάννης Κιλπάσης, Λητώ Καπέλλα, Αργυρώ Κώστα, Χριστίνα Τσιχλιά. Όλοι με τις αισθήσεις σε εγρήγορση και το βλέμμα στη θάλασσα αλλά ο καθένας με διαφορετική τεχνική οι εικαστικοί δημιουργοί έρχονται να μας θυμίσουν ότι η θάλασσα έχει πάντα τον τρόπο να μας ξελογιάζει.

Με την απεραντοσύνη της που μοιάζει να χωράει όλα τα όνειρά μας ή με τους φεγγαρόδρομους που ακτινοβολούν προκλητικά στην επιφάνειά της. Αλλά και με τις φουρτούνες της που την κάνουν να μοιάζει τόσο με τον έρωτα όσο χρειάζεται για να την αποφεύγουμε. Κυρίως όμως με την αίσθηση ελευθερίας που σου δίνει απλόχερα όταν η γη δεν σε χωρά…

Είκοσι δύο εικαστικοί δημιουργοί με διαφορετικά εκφραστικά μέσα αναδεικνύουν όλο τον κόσμο της θάλασσας και τη δυνατή σχέση χρώμα, φως, νερό: Λιμάνια, προκυμαίες, ακτές, σκαριά πλοίων, πολύχρωμους ιππόκαμπους, φάλαινες, ψαρόβαρκες, παραθεριστές, φευγαλέα θερινά στιγμιότυπα…

Info: Στη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολικές ομάδες μετά από συνεννόηση με το Πολύεδρο.

Διάρκεια έκθεσης έως Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture