Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ένα θρίλερ όπου θα υποδύεται μία πόρνη θα ανεβάσει το χειμώνα στο θέατρο η Πέμυ Ζούνη

Ένα θρίλερ όπου θα υποδύεται μία πόρνη θ...

Το έργο που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο θα λέγεται «Historia de un amor»

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον θεατρικό έργο θα παρουσιάσει η γνωστή ηθοποιός και πρώην βουλευτής Πέμη Ζούνη τον ερχόμενο χειμώνα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του σάιτ mediasoup, η Πέμυ Ζούνη ενδέχεται να πρωταγωνιστήσει  στο έργο «Historia de un amor» του Θανάση Τριαρίδη που θα ανέβει τον προσεχή Δεκέμβριο στο θέατρο «Olvio» στο Γκάζι στην Αθήνα.

Όπως λέγεται η δημοφιλής ηθοποιός έψαχνε από καιρό για ένα ξεχωριστό και ζηλευτό έργο και το βρήκε στο «Historia de un amor» που έχει για ήρωές του έναν άντρα και μια γυναίκα  σε  ένα απομονωμένο σπίτι στο δάσος. Εκείνος είναι ο πελάτης και εκείνη η πόρνη πολυτελείας που ειδικεύεται σε σαδομαζοχιστικά «παιχνίδια». Πολύ γρήγορα, και μετά από μια δήθεν «απροσεξία», οι δυο τους βρίσκονται εγκλωβισμένοι, δεμένοι στα κάγκελα του πελώριου κρεβατιού.

Μια εφιαλτική περιπέτεια αρχίζει, καθώς σε λίγο θα έρθουν τα μυρμήγκια του δάσους να τους αφανίσουν. Καθώς η ώρα περνά και ο χρόνος λιγοστεύει, ένα πλήθος εφιαλτικών αινιγμάτων ξετυλίγεται όπως ποιοι είναι στ’ αλήθεια οι δυο δεμένοι άνθρωποι που ζούνε τη συντέλεια του κόσμου και γιατί μιλάνε αναμεταξύ τους σαν σύζυγοι;  Πόσο απέχουν η απόλυτη αγάπη και η πιο ακραία διαστροφή;

Όσο για το τέλος θα έρθει απόλυτο και ολοκληρωτικό, γεμάτο με την απίστευτη αγριότητα του ανθρώπινου δεσμού. Πρόκειται για ένα θρίλερ και ταυτόχρονα για μια ιστορία σπαρακτικού έρωτα, λυτρωτικής πίστης και θυσίας. Το έργο που όπως σημειώνει το mediasoup, έχει και ως υπότιτλο το «Μυρμήγκια-δειλινό για δύο πρόσωπα σε δύο πράξεις», θα ανέβει σε σκηνοθεσία της Πέμης Ζούνη και του Κώστα Φιλίππογλου, σκηνικά Μανόλη Παντελιδάκη, φωτισμούς Κατερίνας Μαραγκουδάκη, μουσική του Θοδωρή Οικονόμου, ο οποίος το φετινό καλοκαίρι περιόδευσε μαζί με τον Θάνο Μικρούτσικο, φωτογραφία George Alexandrakis, art work Amarildo Topalis και παραγωγή της Fidelite Productions της Ρούλας Νικολάου.

Μαζί με την Πέμη θα παίζει ο Κώστας Φιλίππογλου.

Η πρεμιέρα στο θέατρο «Olvio» στο Γκάζι προγραμματίζεται για τις 14 Δεκεμβρίου 2012. Να θυμίσουμε ότι η Πέμυ Ζούνη που δεν έπαιξε και δεν περιόδευσε το φετινό καλοκαίρι, παρουσίασε το περασμένο Σάββατο 8/9 στο θέατρο Μπάντμιντον της Αθήνας την παράσταση με τίτλο «17. 37΄Πειραιάς – La Boca» όπου συναντήθηκαν δημιουργικά το Αργεντίνικο τάνγκο με το Ελληνικό ζειμπέκικο. Όπως είπε η κυρία Ζούνη που σκηνοθέτησε την παράσταση ενώ συμμετείχε επίσης, «πρόκειται για μια θεατρική παράσταση με πολύ χορό όπου συμμετέχουν Έλληνες και Αργεντινοί». Η ίδια ανήκει στην ομάδα των tangero που ζουν στην Ελλάδα και προωθούν την Αργεντίνικη κουλτούρα.

Μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες της Πέμυς Ζούνη ήταν πριν από μερικά χρόνια η ατμοσφαιρική παράσταση «Η Μαργαρίτα Γκωτιέ ταξιδεύει απόψε» που ήταν διασκευή του έργου «Η κυρία με τις καμέλιες» του Αρμάνδου Ντυβάλ σε σκηνοθεσία Αντώνη Καλογρίδη όπου είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Αλέξη Γεωργούλη και σε επόμενη διανομή με τον Αχαιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture