Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στην Πάτρα ο Καροτόνε αλλά και ο Μίλτος Πασχαλίδης

Μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στην Πάτ...

Το εισιτήριο για τη συναυλία που θα δοθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στο Κάστρο της Πάτρας κοστίζει στην προπώληση 12 ευρώ

Έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία που θα δώσει ο αγαπητός τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, στην Πάτρα την ερχόμενη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21.30 στον ελαιώνα του Κάστρου της Πάτρας. Το σχήμα με το οποίο θα εμφανιστεί ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στην Αχαική πρωτεύουσα θα περιλαμβάνει τον διάσημο Βάσκο τροβαδούρο Τονίνο Καροτόνε, τον Δημήτρη Σταρόβα, ηθοποιό και τραγουδιστή που γνώρισε το πλατύ κοινό μέσα από τους «Άγαμους Θύτες» και φυσικά το «Αλ Τσαντίρι νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου.

Μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στην Πάτρα θα εμφανιστεί και ο Μίλτος Πασχαλίδης (σε άλλες πόλεις στη διάρκεια της φετινής του καλοκαιρινής περιοδείας ο Μαχαιρίτσας είχε μαζί του τον Σάκη Μπουλά). Ο Μίλτος Πασχαλίδης θεωρείται ένας ξεχωριστός εκπρόσωπος της γενιάς των τραγουδοποιών που μας έχει χαρίσει μερικά από τα ομορφότερα τραγούδια των τελευταίων περίπου είκοσι χρόνων. Από την αρχή της πορείας του, με τους Χαΐνηδες, μέχρι και την τελευταία δισκογραφική δουλεία του, ο Μίλτος Πασχαλίδης καταφέρνει να συνδυάζει χαρισματικά τον δυτικό ήχο με την ελληνική παράδοση, την ευαισθησία του ερωτικού τραγουδιού με το δυναμισμό του κοινωνικού προβληματισμού.
Ταυτόχρονα ξεχωρίζει για την ερμηνευτική του δύναμη, αποτελώντας από την αρχή της πορείας του, ιδανικό συνεργάτη μεγάλων συνθετών, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Χρήστος Λεοντής κ.α.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας συγκαταλέγεται στους πιο σημαντικούς δημιουργούς του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, με υπέροχα πραγματικά τραγούδια, ανάμεσα τους τα «Διδυμότειχο μπλουζ», «Πόσο σε θέλω», «Ο γάτος», "Ρίξε κόκκινο στη νύχτα", "Ο Νότος", κ.α. Στις 9 του περασμένου Ιουλίου το πρώην μέλος του συγκροτήματος "Τερμίτες" πραγματοποίησε μία μεγαλειώδη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναικό στάδιο με τίτλο «Οι Άγγελοι ζουν ακόμη στη Μεσόγειο», τίτλος που προέρχεται από το νέο του πολυσυλλεκτικό cd του όπου συμμετέχουν από τον Καροτόνε και τον Ανταμό μέχρι τον τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφο με καταγωγή από το Μεσολόγγι Νίκο Αλιάγα.

Ο εκκεντρικός Βάσκος καλλιτέχνη Τονίνο Καροτόνε, στη μουσική συνδυάζει με εξαιρετική μαεστρία στοιχεία από punk, ska, reggae, latin, rock αλλά και από την Ισπανική, Ιταλική, Γαλλική μουσική.

Μαζί τους στη συναυλία θα είναι και η Ισπανίδα ερμηνεύτρια Piluka Aranguren.

Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 12€ και διατίθενται στα καταστήματα Musical, Discover και Καραμούζης. Στο ταμείο έξω από το Κάστρο της Πάτρας το βράδυ της συναυλίας, το εισιτήριο θα κοστίζει 15 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture