Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Δώδεκα ευρώ το εισιτήριο στην προπώληση για τη μεγάλη συναυλία του Γιάννη Πάριου στην Πάτρα

Δώδεκα ευρώ το εισιτήριο στην προπώληση ...

Ο δημοφιλής ερωτικός τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο γήπεδο της Παναχαικής στις 22 Σεπτεμβρίου μαζί με το γιο του Χάρη Βαρθακούρη

Στην Πάτρα ξανάρχεται μετά από 4 και πλέον χρόνια ο πιο ερωτικός Έλληνας τραγουδιστής, ο Γιάννης Πάριος για μία μοναδική μεγάλη συναυλία στο γήπεδο της Παναχαϊκής, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 21.30 μαζί με την ορχήστρα του και τον γιο του, τον τραγουδιστή Χάρη Βαρθακούρη.

Ο Γιάννης Πάριος που η μουσική του διαδρομή ξεπερνά τα σαράντα χρόνια έχοντας ερμηνεύσει αγαπημένα, διαχρονικά κομμάτια  έρχεται στην Πάτρα υποσχόμενος μία συναυλία γεμάτη υπέροχα τραγούδια αλλά και πολύ συναίσθημα. Όπως έγινε γνωστό, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 12 ευρώ (ενδεχομένως να υπάρχει και εισιτήριο των 15 ευρώ) και η προπώληση τους θα γίνεται από τα καταστήματα Musical, Music Station και το γραφείο του Φεστιβάλ Πάτρας (Πατρέως 14, 1ος όροφος).

Ο Γιάννης Πάριος ως γνωστό εμφανίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε μία καταπληκτική μουσική παράσταση-αναδρομή στα ωραιότερα Ελληνικά ερωτικά τραγούδια από την δεκαετία του ’50 έως σήμερα σε σκηνοθεσία και φωτισμούς της Ελευθερίας Ντεκώ.

Όπως είχε πει ο ίδιος, «στο Μέγαρο παρουσίασα μια επιλογή ερωτικών τραγουδιών από τα τελευταία πενήντα χρόνια, από τον Χρήστο Χαιρόπουλο ως τους δημιουργούς του σήμερα. Οι συναυλίες δεν ήταν επικεντρωμένες στα δικά μου τραγούδια αλλά σε τραγούδια που λάτρεψα από παιδί, που άκουγα όταν ζούσα με τους γονείς μου στην Πάρο, σπουδαίων δημιουργών περασμένων δεκαετιών, όπως των Χ. Χαιρόπουλου, Αττίκ, Κ. Γιαννίδη, Σουγιούλ, αλλά και τραγούδια αγαπημένα νεότερων συνθετών της δικής μου γενιάς, που συγκίνησαν και πέρασαν στα χείλη και τις καρδιές μας».

Στη συναυλία της Πάτρας ο Γιάννης Πάριος αναμένεται να ερμηνεύσει κυρίως δικό του ρεπερτόριο, ωστόσο μάλλον θα πει και κάποια αγαπημένα του τραγούδια αγάπης παλαιότερων δημιουργών που τραγούδησε και στο Μέγαρο Μουσικής.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture