Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 28 Αυγούστου

Τα ζώδια για σήμερα, 28 Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Η δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου μέχρι το απόγευμα πιέζει τα οικονομικά και τα αισθηματικά, με αυξημένες  υποχρεώσεις, ενώ δυσκολεύεστε να αφεθείτε και να χαρείτε. Προς το βράδυ προσέξτε τις εντάσεις με αδέρφια και συγγενείς, καθώς ενεργοποιείται ο οξύθυμος Άρης που μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου φέρνει διχόνοια στις συγγενικές σχέσεις.

Ζυγός

Το δύσκολο τετράγωνο  Σελήνης-Κρόνου προκαλεί δύστροπες  συμπεριφορές σήμερα, ειδικά μέχρι  το απόγευμα. Η οικογένεια αλλά και  κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες σάς  βάζουν όρια και αυξάνουν οι υποχρεώσεις  σας. Πιο ανέμελο γίνεται το κλίμα  προς το βράδυ που περνά η Σελήνη στον Υδροχόο και δίνει την  ευκαιρία για φλερτ και διασκέδαση.

Σκορπιός

Μέχρι το απόγευμα είναι πιθανά εμπόδια, ταλαιπωρίες και καθυστερήσεις στις μετακινήσεις και την επικοινωνία. Πολύ θα θέλατε να δραπετεύσετε αλλά σάς καλούν οι υποχρεώσεις. Το βράδυ το τετράγωνο Σελήνης-Άρη σάς κάνει οξύθυμους και θα πρέπει να προσέξετε πολύ τον εγωισμό σας και τις συγκρούσεις, ειδικά με την οικογένεια.

Τοξότης

Αυξημένο οικονομικό άγχος  σήμερα με τη δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου. Αίσθημα ανασφάλειας, αλλά και πιεστικές  ή σκληρές συμπεριφορές στις φιλίες. Καθυστέρηση στην εξέλιξη σχεδίων. Πιο επικοινωνιακό το κλίμα μετά το απόγευμα και θα έχετε την ευκαιρία για βόλτες, επαφές, γνωριμίες. Προσέξτε ωστόσο τις συγκρούσεις με συγγενείς.

Αιγόκερως

Πριν φύγει η Σελήνη απ’ το ζώδιό σας (το απόγευμα) σχηματίζει δύσκολη όψη με τον αυστηρό  Κρόνο, η οποία φέρνει αρκετές  επαγγελματικές υποχρεώσεις, σκληρές  κριτικές από άτομα εξουσίας και  πίεση ψυχολογική. Ανακουφίζεται  η ψυχολογία σας μετά το απόγευμα, ωστόσο δεν θα λείπει το οικονομικό άγχος και οι εντάσεις στις φιλίες.

Υδροχόος

Το πιθανότερο είναι να μην μπορέσετε να κοιμηθείτε αρκετά σήμερα το πρωί, καθώς η δύσκολη  όψη Σελήνης-Κρόνου φέρνει αρκετές  υποχρεώσεις που σας καλούν να βγείτε απ’ την απομόνωσή σας. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στο  ζώδιό σας και σχηματίζει δύσκολη  όψη με τον Άρη που προκαλεί εκνευρισμό – προσοχή και σε ατυχήματα.

Ιχθύες

Δυσκολία και εμπόδια  στην εξέλιξη των σχεδίων σας  φέρνει σήμερα η δυσμενής όψη Σελήνης-Κρόνου, η οποία επίσης προκαλεί και σκληρές  συμπεριφορές στις φιλίες, αλλά και  οικονομική πίεση. Απ’ το απόγευμα θα έχετε περισσότερη ανάγκη για απομόνωση και φυγή. Προσέξτε επίσης τις συγκρούσεις με συγγενείς – ίσως προκαλείτε άθελά σας.

Κριός

Το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου σήμερα είναι λογικό να πιέζει τη ψυχολογία  σας και να φέρνει αρκετές υποχρεώσει, ειδικά το πρωί. Απ’ το απόγευμα το κλίμα θα μεταβληθεί καθώς θα αλλάξει  ζώδιο η Σελήνη, και θα έχετε  ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές και δικτύωση. Προσέξτε ωστόσο τις  συγκρούσεις σε όλες σας τις σχέσεις.

Ταύρος

Λίγο πιεστική η καθημερινότητα σήμερα, ειδικά μέχρι το απόγευμα, ενώ  είναι πιθανός αυξημένος φόρτος εργασίας. Προσέξτε επίσης την υγεία  σας, τραφείτε με ελαφριές, ωμές, φυτικές  τροφές για να μην χάσετε ζωτικότητα. Το βράδυ το τετράγωνο Σελήνης-Άρη  προκαλεί έντονη τάση για συγκρούσεις  κι εκνευρισμό. Προσοχή και σε ατυχήματα.

Δίδυμοι

Λόγω της δύσκολης όψης Σελήνης-Κρόνου σήμερα είναι λογικό να μην υπάρχει ανεμελιά, αντιθέτως, οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες  και τα οικονομικά πιεσμένα. Το απόγευμα μεταβάλλεται το κλίμα, η Σελήνη εισέρχεται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και δίνει την ευκαιρία για ενασχόληση με πνευματικά ζητήματα, με σπουδές και ταξίδια.

Καρκίνος

Λίγο πιο βαριά η ψυχολογία σας σήμερα, ειδικά μέχρι το μεσημέρι, λόγω της δύσκολης όψης Σελήνης-Κρόνου, η οποία φέρνει περιορισμούς, σκληρές συμπεριφορές και αρκετές ευθύνες. Μετά το απόγευμα αλλάζει το κλίμα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις συγκρούσεις στα αισθηματικά – μην είστε απαιτητικοί.

Λέων

Πιεστική η καθημερινότητα και το κλίμα στο χώρο δουλειάς σήμερα, ενώ είναι πιθανές καθυστερήσεις  κι εμπόδια στην επικοινωνία και  τις μετακινήσεις μέχρι το απόγευμα. Κατόπιν αλλάζει το κλίμα, η διάθεση  γίνεται πιο κοινωνική, αλλά το τετράγωνο  Σελήνης-Άρη σάς κάνει οξύθυμους  και ανυπόμονους – προσοχή  σε συγκρούσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being