Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 24 Αυγούστου

Τα ζώδια για σήμερα, 24 Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Καθώς διατρέχει  το ζώδιό σας ο Ήλιος, σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον ονειρικό Ποσειδώνα, γι’ αυτό το mood είναι ιδιαίτερα ρομαντικό τις τελευταίες μέρες, αλλά και πολύ χαοτικό! Προσέξτε ιδιαίτερα τη σύγχυση, τις εξαπατήσεις και τις αυταπάτες. Είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε, αλλά φροντίστε να μην παρασυρθείτε από λάθος ανθρώπους.

Ζυγός

Παραπάνω ανάγκη για ύπνο και ονειροπόληση προκαλεί τις τελευταίες μέρες η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, η οποία κορυφώνεται  σήμερα. Δύσκολο να συγκεντρωθείτε στην εργασία σας, κάτι που μπορεί να φέρει μπερδέματα κι ένα χάος γενικά στη καθημερινότητα. Έντονη τάση φυγής αλλά και αρκετή καλλιτεχνική ή πνευματική έμπνευση.

Σκορπιός

Η όψη Ήλιου-Ποσειδώνα  έχει απογειώσει το ρομαντισμό τις  τελευταίες μέρες και το καλοκαίρι  δεν φαίνεται να έχει τελειώσει, αντιθέτως! Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της, ενώ προσφέρει την ευκαιρία για όμορφες ερωτικές στιγμές, απόλαυση καλλιτεχνικών δρωμένων, αλλά προσέξτε τα ψέματα και τις αυταπάτες σε ερωτικά και φιλίες.

Τοξότης

Μην απορείτε αν τις τελευταίες μέρες νιώθετε  σαν ζαλισμένοι, καθώς η όψη Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα προκαλεί ένα χάος και σύγχυση. Έντονη ανάγκη για ονειροπόληση και φυγή, γι’ αυτό προσέξτε την αφηρημάδα και τις παρεξηγήσεις. Τάση για αυταπάτες, ψέματα, και μπερδέματα στα επαγγελματικά.

Αιγόκερως

Λίγο δύσκολο να μπει τάξη αυτές τις μέρες, καθώς η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα δημιουργεί χαοτικό κλίμα. Επίσης χρειάζεται προσοχή στα επικοινωνιακά μπερδέματα, στη νοητική σύγχυση, αλλά και σε ψέματα ή άλλες περιπλοκές σε ζητήματα νομικά, ταξιδιών και σπουδών. Μπερδέματα ή ψέματα και σε συγγενικές σχέσεις.

Υδροχόος

Χρειάζεται ιδιαίτερος ρεαλισμός τώρα, καθώς κορυφώνεται  η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, η οποία  τις τελευταίες μέρες προκαλεί έντονη τάση για αυταπάτες και εξαπατήσεις, κυρίως γύρω από οικονομικά θέματα. Προσέξτε μην παρασυρθείτε από λάθος αγορές, πωλήσεις και συμφωνίες, ή από υποσχέσεις για κέρδη από αβέβαιες πηγές.

Ιχθύες

Βγάζει όλο  τον ονειροπόλο, καλλιτεχνικό αλλά και χαοτικό σας εαυτό στην επιφάνεια η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα  τις τελευταίες μέρες, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Άφθονος ρομαντισμός, έντονες τάσεις φυγής, ενώ θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τα μπερδέματα και τα ψέματα στις σχέσεις. Πιθανόν να συνειδητοποιείτε κάποιες αυταπάτες σας.

Κριός

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα  που κορυφώνεται σήμερα, προκαλεί έντονη σύγχυση στα επαγγελματικά  αλλά και σε θέματα υγείας τις τελευταίες μέρες. Μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις, αφήστε να γίνει ένα καταστάλαγμα και προσέξτε ιδιαίτερα τις αυταπάτες και τις εξαπατήσεις. Επίσης προσέξτε τη διατροφή σας – αποφύγετε χημικά και τοξικές τροφές.

Ταύρος

Έχει ανεβάσει κατακόρυφα το ρομαντισμό η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα τις τελευταίες μέρες, ωστόσο προσέξτε τις πλάνες και να μην παρασυρθείτε κι ερωτευτείτε ακατάλληλα για εσάς άτομα. Κορυφώνεται σήμερα η όψη αυτή, ενώ επίσης μπορεί να προκαλέσει μπερδέματα στις παρέες σας, παρεξηγήσεις, ψέματα κλπ.

Δίδυμοι

Έντονη σύγχυση προκαλεί τις τελευταίες μέρες η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, γι’ αυτό μην απορείτε αν νιώθετε πως είστε σε ένα «σύννεφο». Χαοτική αλλά και πολύ καλλιτεχνική η επίδρασή της. Προσέξτε ιδιαίτερα τις αυταπάτες, τις εξαπατήσεις και τις παρεξηγήσεις, κυρίως στα επαγγελματικά αλλά και γύρω από θέματα σπιτιού και οικογένειας.

Καρκίνος

Μπερδέματα στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις προκαλεί η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα  τις τελευταίες μέρες, ενώ η επιρροή  της κορυφώνεται σήμερα. Φανείτε  πιο σαφείς στις συνεννοήσεις σας και προσέξτε τις παρεξηγήσεις με συγγενείς αλλά και γενικά στη καθημερινότητα. Είναι λογικό να έχετε νοητικό θόλωμα τώρα.

Λέων

Πιθανότητα οικονομικών  μπερδεμάτων ή και εξαπατήσεων  προκαλεί τις τελευταίες μέρες η  αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα. Προσέξτε να μην τρέφετε αυταπάτες και λάθος προσδοκίες για οικονομικά θέματα, αλλά και να μην μπλέκεστε στις οικονομικές υποθέσεις άλλων, καθώς χάνονται εύκολα τα όρια τώρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being