Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Σε ξέφρενους ρυθμούς συνεχίζονται οι παρουσιάσεις του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πάτρας

Σε ξέφρενους  ρυθμούς συνεχίζονται οι πα...

Συμμετοχή σε δεκάδες εκδηλώσεις

Είναι τέτοιος ο αριθμός των  προσκλήσεων για συμμετοχή σε  εκδηλώσεις πολιτιστικών συλλόγων, φεστιβάλ, συναντήσεις στην Πάτρα αλλά και  σ΄ όλη την Ελλάδα που είναι αδύνατο παρ΄ όλη την προσπάθεια των παιδιών να ανταποκριθούμε στον όγκο των υποχρεώσεων.

Στις καλοκαιρινές παραστάσεις  συμμετέχουν πάνω από 80 (ογδόντα) χορευτές – τριες από τμήματα ενηλίκων δίνοντας σχεδόν καθημερινές και πολλές φορές δύο παραστάσεις σε μια μέρα.

Να ευχαριστήσουμε όλους τους για  την αναγνώριση της δουλειάς που  γίνεται στο Χορευτικό του  Δήμου Πάτρας και να ζητήσουμε  την κατανόηση απ΄ αυτούς που δε θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στις εκδηλώσεις τους ευχόμενοι καλή επιτυχία ελπίζοντας σε μια μελλοντική συνεργασία.

Από τις 19 έως 24 Ιουλίου συμμετείχαμε σε διεθνές φεστιβάλ στην Σάμο δίνοντας τρεις παραστάσεις.  Παράλληλα στης 22 Ιουλίου 2012 με άλλη αποστολή σε φεστιβάλ στο Κρυονέρι Κορινθίας 27 – 28 Ιουλίου, σε φεστιβάλ στο Δωρείων Μεσσηνίας στις   29 Ιουλίου ,στο Σκάλωμα Ναυπακτίας στης 10 – 11 Αυγούστου, σε φεστιβάλ στην Σκάλα Λακωνίας . Παράλληλα τρέχει και το  πολύ σημαντικό  πρόγραμμα για μας  «ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ» που μέχρι τώρα έχει υλοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία στις Εργατικές κατοικίες Νέου Δρόμου στης 5 Αυγούστου και στις 8 Αυγούστου στην πλ. Ηρώων στα Σύνορα.

Η συνέχεια είναι ακόμη ποιο γεμάτη.

11 Αυγούστου στο Σκεπαστό Καλαβρύτων

13 Αυγούστου «ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ  ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ» στην πλ. Παπανδρέου  στο Ψαροφάι.

14 Αυγούστου στον Αγ. Σώστη Αμαλιάδος.

15 Αυγούστου στο Διεθνές φεστιβάλ  στα Νικολεϊκα

17 Αυγούστου στην Άκολη

18 Αυγούστου στην Γουμένησα Καλαβρύτων

20 Αυγούστου   «ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ»  στον Αγ. Πράτσικα

22 Αυγούστου  «ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ»  Εργατικές Κατοικίες Ανθείας

27 Αυγούστου   «ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ»  Ζαρουχλέικα

29 Αυγούστου «Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ  ΑΥΛΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ»

31 Αυγούστου «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ» πλ. Ελευθερίας

1 Σεπτεμβρίου Γιορτή Κρασιού  Καλλιθέα.

Παράλληλα σε συνεργασία με τον «ΠΑΜΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΑΤΡΩΝ» στα πλαίσια της συμπλήρωσης 90 χρόνων από την μικρασιάτικη καταστροφή  διοργανώνει: 1ον:στις 29 Αυγούστου την Γιορτή των Αυλών στα οικοδομικά τετράγωνα των Προσφυγικών την «ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΥΛΩΝ» που θα συμμετάσχουν πάνω από 300 παιδιά που είναι και το αποκορύφωμα του προγράμματος με την «ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ»

2ον σεμινάριο 31 Αυγούστου 1 – 2 Σεπτεμβρίου με χορούς από την Μικρά Ασία που θα διδαχθούν από κορυφαίους εισηγητές χοροί από Προποντίδα – Κωνσταντινούπολη – Ερυθραία – Κεντρική Μικρά Ασία – Καππαδοκία – Φρυγία και χοροί του Πόντου.

Βέβαια μην ξεχνάμε και την  μεγάλη παράσταση του Χορευτικού «ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ» στης 15 Σεπτέμβρη 2012 που πυρετωδώς προετοιμάζουν οι ομάδες εργασίας.

Πιστοί στις αρχές και τα οράματα  της ερασιτεχνικής δημιουργίας  τα μέλη του Χορευτικού Τμήματος του  Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πάτρας δεν σταματούν να δημιουργούν  και να προσφέρουν έξω από συμφέροντα, μανατζαριλίκια, κυκλώματα και των νόμων του κέρδους και των αγορών παντός τύπου.

Με δυναμική, πρωτοτυπία,  ρεαλισμό κι΄ ευαισθησία χωρίς αγκυλώσεις προσθέτουμε με κέντρο τον άνθρωπο και όχι το κέρδος το δικό μας λιθαράκι στις δύσκολες στιγμές που ζούμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture