Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 9 Αυγούστου

Τα ζώδια για σήμερα, 9 Αυγούστου

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Καθώς διατρέχει η γλυκιά Αφροδίτη το ζώδιό σας, σχηματίζει μια πολύ ωραία όψη με τον Ποσειδώνα σήμερα το βράδυ, η οποία ανεβάζει στα ύψη το ρομαντισμό. Καλλιτεχνική έμπνευση, ψυχική ανάταση, απόλαυση της φύσης, των σχέσεων και των όμορφων πραγμάτων στη ζωή, σε μέρες αρκετά σκληρές συνολικά (έως τα μέσα Αυγούστου).

Λέων

Εν μέσω ταλαιπωριών στις μετακινήσεις και καθυστερήσεων γενικά, έρχεται σήμερα η ωραία όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα να απογειώσει τη φαντασία και τον αισθηματισμό. Επίσης ανεβάζει την δημιουργικότητα και την καλλιτεχνική έμπνευση. Οι σχέσεις και τα ταξίδια προσφέρουν ψυχική ανάταση και περνάτε ειδυλλιακές στιγμές.

Παρθένος

Η πολύ ωραία γωνία Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ομορφαίνει τα συναισθήματα στις σχέσεις και ο ρομαντισμός ρέει άφθονος. Ιδανική μέρα για ερωτικά ραντεβού, ενώ και στις παρέες σας το κλίμα είναι γλυκό. Ό,τι πρέπει για να παρακολουθήσετε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και να απολαύσετε την ομορφιά της ζωής.

Ζυγός

Ο καλλιτεχνικός και φινετσάτος εαυτός σας έχει την ευκαιρία να εκδηλωθεί πλήρως τις τελευταίες μέρες με την ωραία όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα  που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ. Έτσι, σε μια περίοδο με αρκετά εμπόδια και αναποδιές, έρχεται αυτή η επιρροή να προσφέρει στιγμές ανάτασης, ρομαντισμού και ψυχικής ανακούφισης.

Σκορπιός

Πολύ ευεργετική για τις σχέσεις και τη ψυχολογία σας είναι η ωραία όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα. Η συναισθηματική ανταλλαγή με το σύντροφο είναι όμορφη, ενώ γενικά το κλίμα σε όλες σας τις επαφές γλυκαίνει. Ανεβάζει δε τη δημιουργικότητα και την καλλιτεχνική έμπνευση. Ιδανική μέρα για ρομαντικά ραντεβού.

Τοξότης

Η θετική γωνία Αφροδίτης-Ποσειδώνα ομορφαίνει κι εξισορροπεί τα συναισθήματα στις σχέσεις, ενώ κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της. Λόγω της αυξημένης ευαισθησίας μπορείτε τώρα να κατανοήσετε καλύτερα το σύντροφο, ενώ η σχέση σας αποκτά βαθύτερη ένωση. Και οι οικογενειακές, φιλικές κι εργασιακές σχέσεις όμως ισορροπούν.

Αιγόκερως

Μια πολύ ωραία επιρροή για τις σχέσεις, η θετική όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, προσφέρει εκστατικές ερωτικές στιγμές αλλά και άφθονη καλλιτεχνική έμπνευση. Ευαισθησία, γλυκύτητα αλλά και όμορφες, χαλαρωτικές εμπειρίες στις διακοπές, που προσφέρουν ανάταση σε μια συνολικά σκληρή περίοδο.

Υδροχόος

Με την πολύ ωραία γωνία Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μικρά πράγματα της καθημερινής ζωής, τις αισθήσεις, την άνεση, τη φύση, τη μουσική και τη τέχνη, την ομορφιά της ζωής γενικά. Προσωπικές κι εργασιακές σχέσεις βελτιώνονται. Μικρή βελτίωση και στα οικονομικά.

Ιχθείς

Υπερβατική και ιδιαίτερα ρομαντική η επιρροή της πολύ ωραίας όψης Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα. Ο έρωτας, η τέχνη, η πνευματικότητα και η ομορφιά της ζωής γίνονται πλήρως αντιληπτά τώρα. Ιδανική μέρα για ρομαντικά ραντεβού, ενώ απολαμβάνετε τη φύση, την ηρεμία, τη μουσική και φυσικά τη θάλασσα.

Κριός

Η ωραία όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ομορφαίνει τα συναισθήματα στις σχέσεις τις τελευταίες μέρες και βιώνετε στιγμές ανάτασης, σε μια περίοδο όπου οι υπόλοιπες καταστάσεις κινούνται αργά έως καθόλου (μέχρι τα μέσα του μήνα). Καλλιτεχνική έμπνευση, απόλαυση των όμορφων πραγμάτων.

Ταύρος

Το όμορφο τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα το βράδυ, προσφέρει ωραίες στιγμές κοινωνικότητας τις τελευταίες μέρες, ενώ είναι ιδανική για παρακολούθηση καλλιτεχνικών δρώμενων με τις παρέες σας. Οι βόλτες και τα ταξιδάκια είναι πηγή ψυχικής ανάτασης, ενώ η κουβεντούλα σάς χαλαρώνει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being