Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη; Πίστα F1 στον Πειραιά με τις ευλογίες της Κυβέρνησης- Ταυτόχρονα υπόσχεται να φέρει στη Βουλή άμεσα και το Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας!

Δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη; Πίστα F...

Σε ποια φάση βρίσκονται τα δυο μεγάλα έργα

Η ελληνική Κυβέρνηση στηρίζει το project «DielpisFormula1» για την κατασκευή πίστας προδιαγραφών Formula 1 στο Δήμο Δραπετσώνας, στον Πειραιά, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ηλείος Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κώστας Τζαβάρας.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του κ. Τζαβάρα:

«Σ' αυτήν την κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα, κάθε διοργάνωση που προβάλλει την Ελλάδα και προσελκύει το διεθνές ενδιαφέρον είναι καλοδεχούμενη και οφείλουμε να τη στηρίξουμε. Η προοπτική διεξαγωγής αγώνων Formula 1 στο Δήμο Δραπετσώνας στον Πειραιά δημιουργεί προσδοκίες για την αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος, μέσα από την προβολή του ιστορικού λιμανιού του Πειραιά και την ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής. Παράλληλα θα συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και θα επανατοποθετήσει τη χώρα μας στο διεθνές σκηνικό, με θετικό πρόσημο. Βασική προτεραιότητα της παρούσας Κυβέρνησης είναι η δημιουργία μοχλών ανάπτυξης -και τέτοιες πρωτοβουλίες βρίσκονται σε αυτήν την κατεύθυνση».

Την ίδια ώρα στο θερινό τμήμα της Βουλής έρχεται η επένδυση στο Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας.

Σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αποφάσισε να προχωρήσει η «Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε.» κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων το περασμένο Σάββατο.

Όπως σημειώθηκε, στις αρχές Ιουλίου στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων της Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε , η υπόθεση της δημιουργίας του Αυτοκινητοδρομίου στις Ρέντες Χαλανδρίτσας είναι σε γνώση του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη , ο οποίος σκοπεύει να φέρει τον φάκελο προς επικύρωση στο θερινό τμήμα της Βουλής και αφού ανάψει το πράσινο φως να προχωρήσει η ένταξη της επένδυσης στον αναπτυξιακό νόμο.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Α.Ε. Ευάγγελος Φλωράτος, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαιου θα κυμανθεί από 50.000 μέχρι και 400.000 ευρώ και θα πραγματοποιηθεί εντός του προσεχούς τετραμήνου. Η τιμή διάθεσης θα είναι είκοσι ευρώ ανά μετοχή ονομαστικής αξίας 9,5 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά