Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η «Εποχή των Παγετώνων 4» από αύριο Πέμπτη στο σινέ Κάστρο στο Ρίο

Η «Εποχή των Παγετώνων 4» από αύριο Πέμπ...

Η χαριτωμένη παιδική ταινία ψηφιακών κινουμένων σχεδίων έχει ήδη σημειώσει εμπορική επιτυχία στις ΗΠΑ

Η Αμερικανική ταινία ψηφιακού animation «Ice Age 4-Continental Drift, Η εποχή των παγετώνων 4:ο χορός των ηπείρων»  σε σκηνοθεσία Στιβ Μαρτίνο και Μάικ Θερμάιερ που αποτελεί τη συνέχεια των 3 προηγούμενων πολύ επιτυχημένων ταινιών, ξεκινά να προβάλλεται από αύριο Πέμπτη 2 Αυγούστου στο σινέ Κάστρο στο Ρίο και μέχρι την Κυριακή. Οι ώρες προβολής είναι καθημερινά στις 22.00 και μόνο αύριο Πέμπτη η προβολή θα ξεκινήσει στις 22.40.

Πρόκειται για μία χαριτωμένη παιδική ταινία γεμάτη εκπλήξεις και πλούσιες ιδέες, που προσφέρει ένα καθαρά διασκεδαστικό θέαμα. Η ταινία που παίζεται και τρισδιάστατη, ήδη στις ΗΠΑ σε τρεις εβδομάδες προβολής έχει ξεπεράσει τα 115 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Ο Σκρατ φροντίζει το βελανίδι του με τη συνηθισμένη εμμονή. Αυτή τη φορά, όμως, θα προκαλέσει άθελά του μια καταστροφή παγκόσμιας κλίμακας και θα φέρει τον κατακλυσμό στην κυριολεξία. Αυτή είναι η σεναριακή ιδέα της τέταρτης βερσιόν της σειράς «Ice Age».

Εξαιτίας της ξαφνικής αλλαγής του φυσικού περιβάλλοντος οι κεντρικοί ήρωες, ο Μάνι, ο Σιντ και ο Ντιέγκο αποχωρίζονται βίαια όλους τους υπολοίπους και εμπλέκονται σε μια σειρά από απίστευτες περιπέτειες και δοκιμασίες που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή μέχρι την τελευταία στιγμή. Απώτερος σκοπός τους τώρα είναι να βρουν το δρόμο και να γυρίσουν πίσω στους δικούς τους. Όμως, η πραγματοποίηση μιας τέτοιας επιθυμίας φαντάζει ακατόρθωτη μπροστά στα εμπόδια που συναντούν. Πειρατές και παράξενα θαλάσσια όντα θα «τους κλείσουν το δρόμο» προσπαθώντας να τους εκμεταλλευτούν και να τους παραπλανήσουν.

Όπως έγραψε το σάιτ «clickatlife», στη νέα ταινία της σειράς δίνεται, η ευκαιρία στους σκηνοθέτες να εμπλουτίσουν τη διήγησή τους με νέα πρόσωπα. Εκτός από τη γιαγιά του Σιντ που με τη γεροντική της αφέλεια προκαλεί μια σειρά από κωμικά επεισόδια, υπάρχουν και οι πειρατές που έχουν γίνει ήδη μόδα σε σενάρια κινηματογραφικά (όπως στους «Πειρατές της Καραϊβικής» με τον Τζόνι Ντεπ) και, ανεξάρτητα από αυτό, πάντα σαγηνεύουν με την παρουσία τους. Από την άλλη, η παρεμβολή των Σειρήνων στο ταξίδι των ηρώων μας προσδίδει μια μυθολογική χροιά στην επανέκδοσή της «Εποχής των Παγετώνων» εξάπτοντας την παιδική φαντασία.

Επίσης δεν λείπουν και οι βιβλικές αναφορές με την ιστορία του Δαβίδ και Γολιάθ, μια κωμική αναπαράσταση της οποίας δίνεται με την αναμέτρηση ενός μικροσκοπικού πλάσματος με τον αρχηγό των πειρατών. Η μουσική επένδυση και η συμμετοχή διάσημων τραγουδιστών, όπως της Jennifer Lopez, του Drake, της Nicki Minaj ή και της Heather Morris που παίζει στη μουσική σειρά Glee εμπλουτίζουν το όλο αξιόλογο κινηματογραφικό εγχείρημα. Στην πρωτότυπη κόπια ακούγονται οι φωνές των Ρέι Ρομάνο, Τζον Λεγκουζιάμο και Ντένις Λίρι.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture