Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Περίπου 2.000 Πατρινοί απόλαυσαν το νέο Σπάιντερμαν την 1η εβδομάδα του στην Πάτρα

Περίπου 2.000 Πατρινοί απόλαυσαν το νέο ...
Μαρτάτος Tάκης

Το φιλμ προβλήθηκε τις πρώτες μέρες στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε μόνο σε 3d με τιμή 7 ευρώ

Αρκετά καλά δεδομένης της όλης κατάστασης της εποχής (υψηλές θερμοκρασίες καύσωνα, καλοκαιρινές διακοπές και οικονομική κρίση) κινήθηκε την 1η εβδομάδα προβολής του στα Ster cinemas στη Βέσο Μάρε της Πάτρας ο ολοκαίνουριος «Amazing Spiderman» που έχει σκηνοθετήσει ο Μαρκ Γουέμπ με τον 29χρονο Άντριου Γκάρφιλντ στο ρόλο του Πίτερ Πάρκερ που τον τσιμπάει αράχνη και αποκτά υπερφυσικές ικανότητες.

Όπως πληροφορηθήκαμε η ταινία από την περασμένη Τετάρτη 11/7 τα μεσάνυχτα που έκανε πρεμιέρα στην Πάτρα, έχει κόψει σταθερά κάθε μέρα κοντά στα 300 εισιτήρια φτάνοντας έτσι ως τώρα περίπου τα 2.000 εισιτήρια. Η επιτυχία αυτή οφείλεται και στο γεγονός ότι η ταινία τουλάχιστον την πρώτη αυτή εβδομάδα παίχθηκε στην πόλη μας μόνο σε 3d αλλά με το προσιτό εισιτήριο των 7 ευρώ, γεγονός που μόλις μαθεύτηκε κινητοποίησε σε ένα βαθμό και χαροποίησε τη νεολαία.

Μην ξεχνάμε ότι αυτή η εποχή πέρα από τη ζέστη δεν θεωρείται ιδανική γιατί λείπουν και οι φοιτητές που είναι από τους βασικούς υποστηρικτές και πελάτες των Ster cinemas στη διάρκεια της σαιζόν. Η απόφαση να προβληθεί ο νέος Σπάιντερμαν μόνο σε 3d και μόνο με 7 ευρώ εισιτήριο, ήταν της εταιρείας διανομής της ταινίας, Feelgood entertainment. Ενδεχομένως η προσφορά αυτή να ισχύσει και τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα.

Πανελλαδικά τώρα η ταινία «Amazing spiderman» άγγιξε περίπου τα 60.000 εισιτήρια, νούμερο που θεωρείται ικανοποιητικό. Όσο για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής η υπερπαραγωγή όπου συμπρωταγωνιστεί και η Έμμα Στόουν και ο Ρις Άιφανς, έχει ήδη σε 2 εβδομάδες ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture