Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΠΑΣΕΓΕΣ η Π.Ε.Σ. Μέσα Αυγούστου αναμένεται η τιμή της σταφίδας

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΠΑΣΕΓΕΣ...

Θα συζητηθούν τα πεπραγμένα και οι προγραμματιστικοί στόχοι της ΠΑΣΕΓΕΣ

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΠΑΣΕΓΕΣ που γίνεται σήμερα στην Αθήνα, συμμετέχει η Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών, την οποία εκπροσωπούν ο πρόεδρος Θανάσης Σωτηρόπουλος και ο Διευθυντής Μίλτος Σταυρόπουλος.

Στη Γενική Συνέλευση θα συζητηθούν τα πεπραγμένα και οι προγραμματιστικοί στόχοι της ΠΑΣΕΓΕΣ και όλα τα άλλα που προβλέπονται στην Ημερήσια Διάταξη, όπως έγκριση πεπραγμένων διοικητικού συμβουλίου, έγκριση ισολογισμού, λογαριασμού και αποτελεσμάτων χρήσης του 2011, έγκριση προϋπολογισμού 2012, χωρισμός ελεγκτών για τη χρήση 2012 και έγκριση εξόδων για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ΝΕΑ ΕΠΩΝΥΜΙΑ

Μέσα στον Αύγουστο θα γίνει κη καταχώρηση της Π.Ε.Σ. με την νέα της πλέον επωνυμία, όπως ανέφερε στο www.aigialeianews.gr, ο κ. Σταυρόπουλος: «Ελπίζουμε στην Γενική Συνέλευση να συζητηθεί ότι νεότερο υπάρχει με το Ν. 415, γιατί μένουνε κάποιες αναγκαίες, θα έλεγα, τροποποιήσεις, προκειμένου να γίνει πιο ευέλικτος και πιο λειτουργικός. Βέβαια εμείς σαν Ένωση έχουμε τελειώσει όλες τις διαδικασίες της μετατροπής, έχει εγκριθεί το σχέδιο σύμβασης μετατροπής της Ένωσης σε Α.Ε. Πλέον μέσα στον Αύγουστο, θα καταχωρηθούμε μέσα στο μητρώο εμπορικών επιχειρήσεων.

Η καινούρια επωνυμία θα είναι, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΈΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ - Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Ανώνυμη Εταιρεία».

ΜΕΣΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΣΤΑΦΙΔΑΣ

Όσον αφορά την σταφίδα, η εκτίμηση του κ. Σταυρόπουλου είναι ότι στα μέσα Αυγούστου θα ανακοινωθεί η τιμή της σταφίδας, εφόσον βέβαια πρώτα γίνουν οι εκτιμήσεις όλων των παραγόντων που επηρεάζουν την τιμή. «Το θέμα της τιμής της σταφίδας θα το βάλουμε για συζήτηση και θα κάνουμε εισήγηση, όπως κάθε χρόνο, στην ΣΚΟΣ. Εκτιμώ γύρω στις 10-15 Αυγούστου, κάπου εκεί θα βγει η τιμή της σταφίδας, αφού εκτιμήσουμε τα δικά μας στοιχεία παραγωγής, της παγκόσμιας παραγωγής και τις δυνατότητες που υπάρχουν στην αγορά. Αυτά είναι τα τρία δεδομένα που παίρνουμε κάθε χρόνο.

Αυτά θα λάβουμε υπόψη μας και φέτος, με σκοπό το συμφέρον του παραγωγού, να είναι δίκαιη η τιμή για τον παραγωγό αλλά και την αγορά, προκειμένου να προωθήσουμε το προϊόν  μας. Όπως κάνουμε κάθε χρόνο πρώτοι και πριν κάποιος άλλος ανακοινώσει τιμή στην αγορά. Γιατί εκτιμούμε και φέτος, αν δεν βγούμε εμείς, κάποιος ιδιώτης θα ανακοινώσει τιμή πριν από εμάς. Θα χαρούμε πολύ να το δούμε αλλά δεν το έκαναν ποτέ, δεν θα το κάνουν και τώρα, περιμένουν πρώτα εμάς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά