Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Γιατί δεν εμφανίστηκαν χθες στην πλαζ οι Puressence – "Τους πρότειναν γενναία περικοπή της αμοιβής" - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Γιατί δεν εμφανίστηκαν χθες στην ...
Χριστακόπουλος Θάνος

Οι απαντήσεις φαίνεται πως κρύβονται στην περιορισμένη προσέλευση του κοινού

12:30 Σύμφωνα με ανεπίσημη ενημέρωση που έχει στη διάθεσή του το thebest από πηγή προερχόμενη από τους Puressence, η μπάντα έκανε ότι έπρεπε να κάνει ούτως ώστε να παίξει κανονικά χθες βράδυ στην Πάτρα. Μάλιστα έκανε και soundcheck έως τις 7 η ώρα.

Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι κατόπιν ενημερώθηκε από τη διοργάνωση του Art Apart Free camping Festival για γενναία περικοπή της συμφωνηθείσας αμοιβής λόγω του ότι ανέμεναν χαμηλή προσέλευση κόσμου. Η μπάντα δε το δέχτηκε. Υπογραμμίζεται επίσης ότι "η μπάντα έδειξε καλή πίστη, η καλή πίστη φάνηκε από τη μπάντα με άλλους τρόπους προς τον διοργανωτή".

Συμφωνία δεν υπήρξε και έτσι οι  Puressence έκαναν ένα ολόκληρο ταξίδι από το Μάντσεστερ για το τίποτα, κάνοντας έξοδα και στενοχωρώντας τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τους ακούσει.

10:04 Μεγάλη ήταν η απογοήτευση των φίλων του βρετανικού συγκροτήματος Puressence για τη ματαίωση της συναυλίας τους στην πλαζ της Πάτρας στο πλαίσιο του Art Apart Free camping Festival. Ξαφνικά περίπου στις 12:40 χθες το βράδυ εκπρόσωπος των διοργανωτών ενημέρωσε τον κόσμο που είχε προσέλθει στον χώρο του πρώην κάμπινγκ της Αγυιάς, ότι οι Puressence δεν θα ανέβουν τελικά στη σκηνή, χωρίς ωστόσο να δώσουν κάποια συγκεκριμένη εξήγηση.

Και αυτό γεννά πολλά ερωτηματικά με δεδομένο ότι, όπως είπε η ίδια η εκπρόσωπος των διοργανωτών, τα μέλη του συγκροτήματος είχαν έρθει κανονικά στην Πάτρα και στο σημείο της συναυλίας.

Πληροφορίες του thebest κάνουν λόγο για απογοήτευση των μελών της μπάντας λόγω της μικρής σχετικά προσέλευσης του κόσμου, αφού η προβολή της εκδήλωσης, που εντάσσεται στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, ήταν από ελάχιστη έως ανύπαρκτη.

Όσοι είχαν πληρώσει εισιτήριο, γιατί αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί από τους παραβρισκόμενους μπήκαν τζάμπα από την πλευρά της θάλασσας, έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν άλλες συναυλίας του Art Apart Free camping Festival ή να πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture