Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Λίνκολν μετατρέπεται σε κυνηγό βρικολάκων

Ο Λίνκολν μετατρέπεται σε κυνηγό βρικολάκων

Η τρισδιάστατη ταινία έκανε ήδη πρεμιέρα στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα έρχεται στις 26 Ιουλίου

H επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Αβραάμ Λίνκολν: Κυνηγός Βρικολάκων (3D)» πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 18 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη. Το φιλμ που ήδη ξεκίνησε να προβάλλεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και στο πρώτο τριήμερο του (22-24 Ιουνίου) έφτασε τα 16,5 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στην καρδιά του καλοκαιριού, στις 26 Ιουλίου από την κινηματογραφική εταιρεία διανομής Odeon.

Στην πρεμιέρα που έγινε στη Νέα Υόρκη παραβρέθηκαν ο παραγωγός του φιλμ που δεν είναι άλλος από τον γνωστό σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον (του οποίου είδαμε πρόσφατα την ταινία «Dark Shadows» με τον Τζόνι Ντεπ), ο σκηνοθέτης της ταινίας Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ που κατάγεται από το Καζακαστάν, και οι πρωταγωνιστές Μπέντζαμιν Γουόκερ (που υποδύεται τον Αμερικανό Πρόεδρο Αβραάμ Λίνκολν), Ντόμινικ Κούπερ, Ρούφους Σιούελ  καθώς και το διάσημο τοπ μόντελ Έριν Γουάσον.

Σύμφωνα με το στόρι του φιλμ που αντλεί τη σεναριακή του ιδέα από αληθινά γεγονότα περιπλέκοντας τα στη συνέχεια με φανταστικές ιστορίες βρικολάκων, ο 16ος πρόεδρος των ΗΠΑ Αβραάμ Λίνκολν που απελευθέρωσε τους σκλάβους της Αμερικής και έσωσε τη χώρα ανακαλύπτει ότι αιμοδιψή και επικίνδυνα βαμπίρ σχεδιάζουν να καταλάβουν και να καταστρέψουν την Αμερική. Στην ταινία που συνδυάζει την περιπέτεια με το χιούμορ παίζει ακόμα η Μαίρη Ελίζαμπεθ Ουίνστεντ («Scott Pilgrim vs the World»).

Αξίζει να σημιωθεί ότι ο σκηνοθέτης Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ δημιούργησε ένα ξεχωριστό μουσικό trailer του ροκ συγκροτήματος Linkin Park που ερμηνεύουν το κομμάτι "Powerless" το οποίο συνοδεύει τους τίτλους τέλους της ταινίας. Tα γυρίσματα του διαφημιστικού trailer πραγματοποιήθηκαν στο Βερολίνο.

Πάντως για τον Λίνκολν ετοιμάζεται και μία πιο σοβαρών προθέσεων και βιογραφικού χαρακτήρα ταινία με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις που σκηνοθετεί ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture