Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 19 Ιουνίου

Τα ζώδια για σήμερα, 19 Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Δίδυμοι

Στο ζώδιό σας γίνεται η Νέα Σελήνη σήμερα, η οποία ανοίγει έναν μήνα με ξεκινήματα, δράσεις, αποφάσεις, πρωτοβουλίες. Η δύσκολη όψη που σχηματίζει με τον Άρη δείχνει πως αυτές οι πρωτοβουλίες και δράσεις θα προκαλέσουν συγκρούσεις με το περιβάλλον σας, ωστόσο η σοβαρή σας στάση θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

Καρκίνος

Σήμερα γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, η οποία ανοίγει έναν μήνα όπου θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε κύκλους και διάφορα ζητήματα ή εκκρεμότητες. Η διάθεση θα είναι λίγο πιο εσωστρεφής, καθώς γίνεται κι ένα ξεκαθάρισμα ψυχικό. Προσέξτε τα παρασκήνια και τις εντάσεις, κυρίως με συγγενείς που ίσως μιλούν πίσω απ’ τη πλάτη σας.

Λέων

Με τη σημερινή Νέα Σελήνη ανοίγει ένας μήνας στον οποίο θα κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον ή θα ξεκινήσετε την υλοποίησή τους, όχι χωρίς εμπόδια ωστόσο. Επίσης τονίζεται ο οίκος της φιλίας και της δικτύωσης, ενώ είναι πιθανή δραστηριοποίηση σε ομάδες ή συλλόγους. Πιθανό και ένα άνοιγμά σας στο διαδίκτυο, στα social media κλπ.

Παρθένος

Ο νέος σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα, τονίζει τον επαγγελματικό σας τομέα. Έτσι στις επόμενες μέρες μπορείτε να προχωρήσετε σε επαγγελματικά ξεκινήματα, αν και δεν θα λείπει μια αναποφασιστικότητα ή και διαφωνίες με συνεργάτες και άτομα εξουσίας. Επίσης είναι εποχή που ανακατασκευάζετε τη δημόσια εικόνα σας.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη απ’ τους Διδύμους σήμερα ανοίγει έναν μήνα στον οποίο δίνεται έμφαση σε θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών. Το τελείωμα σχετικών υποθέσεων ίσως σάς ταλαιπωρήσει λίγο, ωστόσο έχετε την ευκαιρία να βγάλετε από πάνω σας άγχη που κουβαλούσατε καιρό. Απόφαση για νέες σπουδές ή επαφές με το εξωτερικό.

Σκορπιός

Σήμερα γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, η οποία σάς βάζει σε έναν νέο μήνα στον οποίο θα ασχοληθείτε κυρίως με οικονομικά θέματα, ιδιαίτερα με ό,τι αφορά δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, κληρονομικά, εφοριακά κλπ. Επίσης οι επόμενες μέρες δίνουν τη δυνατότητα για νέες οικονομικές συνεργασίες ή συμφωνίες.

Τοξότης

Ένας νέος σεληνιακός μήνας ξεκινά σήμερα, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία για νέες σχέσεις, συνεργασίες και αρκετή κοινωνικότητα. Ειδικά μέχρι τη πανσέληνο στις 3 Ιουλίου, μπορείτε να προχωρήσετε σε ανάλογα ξεκινήματα. Δεν θα λείψουν ωστόσο οι διαφωνίες με συνεργάτες ή με αφεντικά, αλλά και με το σύντροφο.

Αιγόκερως

Τον εργασιακό τομέα ενεργοποιεί η Νέα Σελήνη, η οποία για τις επόμενες μέρες θα δώσει την δυνατότητα για ξεκινήματα και πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά. Επίσης τονίζει θέματα υγείας, κι έτσι μέχρι την ερχόμενη πανσέληνο στις 3 Ιουλίου, είναι καλές μέρες για να ξεκινήσετε μια νέα δίαιτα ή θεραπεία, ή να διακόψετε βλαβερές συνήθειες.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σήμερα, ανοίγει έναν αστρολογικό μήνα όπου ο ερωτικός τομέας θα παίζει τον κύριο ρόλο, όπως επίσης και θέματα δημιουργικότητας αλλά και η σχέση σας με τα παιδιά σας. Σχετικά καλές μέρες για νέους έρωτες, καλύτερα όμως στο τέλος του μήνα, ώστε να γυρίσει η Αφροδίτη σε ορθή πορεία.

Ιχθείς

Ο σεληνιακός μήνας που ανοίγει σήμερα, δίνει έμφαση σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Έτσι τις επόμενες μέρες είναι πιθανές μετακομίσεις, αλλαγές στο σπίτι ή οικογενειακές αποφάσεις, όχι χωρίς ταλαιπωρίες και εντάσεις ωστόσο. Για μετακομίσεις ή αγορές, καλύτερα να τις κάνετε τις 3-4 τελευταίες μέρες του μήνα.

Κριός

Ο Σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, δίνει έμφαση σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων. Έτσι θα είναι μια περίοδος με επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, γνωριμίες, μαθήματα, ταξιδάκια, αλλά προσέξτε τις διαφωνίες, καθώς θα είναι έντονο το κλίμα. Επίσης προσέξτε τις συγκρούσεις με συγγενείς, γείτονες και συναδέλφους.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν μήνα στον οποίο η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται κυρίως σε οικονομικά θέματα, σε αγορές, πληρωμές, οφειλές κλπ. Δεν θα λείπει το στρες για οικονομικά ζητήματα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις απερίσκεπτες και βιαστικές κινήσεις κι αποφάσεις. Η δημιουργικότητά σας ανοίγει δρόμους για νέα έσοδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being