Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 13 Ιουνίου

Τα ζώδια για σήμερα, 13 Ιουνίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Δίδυμοι

Καθώς διατρέχει ο Ήλιος το ζώδιό σας, σχηματίζει με ακρίβεια σήμερα μια θετική όψη με τον σοβαρό Κρόνο, η οποία τις τελευταίες μέρες ισορροπεί τις ερωτικές σχέσεις, τις κάνει πιο «πραγματικές» και σωστές. Επίσης η δημιουργικότητά σας γίνεται κι αυτή πιο χειροπιαστή. Εύνοια από άτομα εξουσίας, αναγνώριση, σταθερότητα.

Καρκίνος

Όλος ο μήνας δοκιμάζει έντονα το ζώδιό σας, ωστόσο τώρα με το ωραίο τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, η ψυχολογία σας ανακουφίζεται και αποκτάτε μια εσωτερική σιγουριά, πέρα απ’ τις φοβίες της εποχής. Επίσης, είναι πιθανό τις τελευταίες μέρες να δέχεστε στήριξη από την οικογένεια και από ανθρώπους που δεν γνωρίζετε.

Λέων

Η θετική γωνία Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, δίνει την ευκαιρία για σοβαρές επαφές, συζητήσεις και δικτύωση, σε υλοποιήσιμα πλαίσια – πρακτικότητα και ρεαλισμός σε εποχές που οι εμμονές και οι ψευδαισθήσεις δίνουν και παίρνουν. Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς προσφέρουν στήριξη και μπορείτε να συνεννοηθείτε.

Παρθένος

Θετικό για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας το ωραίο τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα και το οποίο τις τελευταίες μέρες προσφέρει εύνοια από άτομα εξουσίας, ενώ αναγνωρίζεται η αξία σας και το οικονομικό σας σταθεροποιείται. Καλή μέρα για σοβαρές επαγγελματικές επαφές και οικονομικές συμφωνίες.

Ζυγός

Ιδιαίτερα θετικό για το ζώδιό σας το ωραίο τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο τις τελευταίες μέρες προσφέρει αναγνώριση, αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας, επιτυχίες σε σπουδές ή νομικά θέματα, ενώ βλέπετε πιο καθαρά και ρεαλιστικά τα πράγματα. Καλή μέρα για διάφορα ανοίγματα, καθώς υπάρχει αξιοπιστία.

Σκορπιός

Σταθεροποιεί το οικονομικό σας η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ η συνδρομή κάποιων κοντινών σας προσώπων προσφέρει ασφάλεια. Ίσως κιόλας τις τελευταίες μέρες να κλείνετε ορισμένα οικονομικά ή άλλα θέματα και να νιώθετε πιο καλά. Ευνοϊκή μέρα για οικονομικές συνεργασίες και συμφωνίες.

Τοξότης

Θετική για τις αισθηματικές και φιλικές σχέσεις, αλλά και για τις συνεργασίες, η ευνοϊκή όψη τριγώνου Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα. Ωριμάζουν τα αισθήματα, η επαφή και η επικοινωνία είναι πιο σοβαρή και πραγματική, κάτι που προσφέρει αίσθημα ασφάλειας. Καλή μέρα για γνωριμίες, συμφωνίες, νέες συνεργασίες.

Αιγόκερως

Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σας όψη κορυφώνεται σήμερα, το ωραίο τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, το οποίο φέρνει επιτυχίες, σταθεροποίηση και αναγνώριση των προσπαθειών σας. Περισσότερη και καλύτερη οργάνωση της δουλειάς και της καθημερινότητας, κάτι που απασχολεί ιδιαίτερα το ζώδιό σας. Εύνοια από άτομα εξουσίας.

Υδροχόος

Μια θετική όψη κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, το οποίο προσφέρει αίσθημα ασφάλειας και αξιοπιστίας. Καλή μέρα για τα ερωτικά, καθώς τα συναισθήματα γίνονται πιο ώριμα και πραγματικά, ενώ καταλαβαίνετε καλύτερα τον άλλον. Εύνοια ή επιτυχίες σε σπουδές και νομικά ζητήματα. Καλή μέρα για ανοίγματα.

Ιχθείς

Η ωραία όψη Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, προσφέρει πολύτιμο αίσθημα επαφής με τη πραγματικότητα, κάτι που το έχετε ανάγκη, καθώς είναι μια εποχή με πολλές ψευδαισθήσεις και ακρότητες. Επίσης, άτομα της οικογένειας σάς στηρίζουν. Οικονομική σταθεροποίηση. Καλή μέρα για θέματα σπιτιού, ενοικιάσεις, μετακομίσεις κλπ.

Κριός

Και μια θετική γωνία σχηματίζεται, σ’ αυτή την έντονη περίοδο κρίσης. Το ωραίο τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου λοιπόν, προσφέρει τις τελευταίες μέρες την ευκαιρία για σοβαρές επαφές, συζητήσεις και νέες συνεργασίες. Ιδέες υλοποιήσιμες και προσγειωμένες. Οι συγγενείς ή ο σύντροφος προσφέρουν πολύτιμη στήριξη.

Ταύρος

Μια σταθεροποίηση και αίσθημα ασφάλειας σε οικονομικά κι εργασιακά ζητήματα προσφέρει το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου τις τελευταίες μέρες, ενώ κορυφώνεται σήμερα η επιρροή του. Η σκληρή εργασία σας αποφέρει καρπούς και δίνει αναγνώριση της αξίας σας. Ταυτόχρονα, βάζετε ορισμένες γερές βάσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being