Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πινγκ πονγκ: Χάλκινο στο ομαδικό παγκορασίδων οι Φοίνικες Γλυφάδας

Πινγκ πονγκ: Χάλκινο στο ομαδικό παγκορα...

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της πατρινής ομάδας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Με ένα ακόμα μετάλλιο επέστρεψαν οι Φοίνικες Πάτρας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομαδικών και Ατομικών Αγωνισμάτων Παμπαίδων-Παγκορασίδων, που έγινε στις 2-4 Ιουνίου στην Αθήνα. Η πατρινή ομάδα συνεχίζοντας τη παράδοση των διακρίσεων, κατέκτησε τη 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό παγκορασίδων, με τις αθλήτριες Ηλιοπούλου Βασιλική, Αθανασοπούλου Χριστίνα και Καλύβα Μαρία.

Οι Φοίνικες στη πρώτη φάση των ομίλων, "καθάρισαν" με χαρακτηριστική ευκολία τους ΜΓΣ Αλεξανδρούπολης και Παγχιακό με 3-0, ενώ ηττήθηκαν μόνο από τον ΑΣΕΑ Καβάλας με το ίδιο σκορ.

Στα νοκ-άουτ παιχνίδια της 8άδας επικράτησαν με 3-1 του Τελαμώνα και κατάφεραν να περάσουν στα ημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισαν τον Άρη 2006, που έχει στη συνθεσή του κορυφαίες και πολύ έμπειρες αθλήτριες της κατηγορίας και έχασαν φυσιολογικά με 3-1. Να σημειώσουμε ότι ο Άρης 2006 είναι η ομάδα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Η 3η θέση στο ομαδικό παγκορασίδων είναι συνέχεια των διακρίσεων που έχει ο σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά στις μικρές κατηγορίες των κοριτσιών, αφού είναι πάντα μέσα στα μετάλλια και αποτελεί μία από τις αναγνωρισμένες δυνάμεις πανελληνίως.

Στο ατομικό παμπαίδων ο Χατζηλυγερούδης Γεράσιμος (ΑΠΣ Αναγέννηση Πατρών) προκρίθηκε στα νοκ-άουτ παιχνίδια ως 1ος του ομίλου του, αλλά ηττήθηκε στη προσπάθειά του για την 8άδα από τον Στεφανίδη (ΟΕΑ Έδεσσας).

Την καλύτερη επίδοση στα ατομικά αγωνίσματα είχε στο ατομικό παγκορασίδων η Αθανασοπούλου Χριστίνα (ΠΑΛ Φοίνικες) που έφτασε μέχρι τους προημιτελικούς. Τερμάτισε 1η στον όμιλό της, στη 16άδα νίκησε τη Κοζόρη (ΜΓΣ Αλεξανδρούπολης) και ηττήθηκε στην 8άδα από τη Τέρπου (ΑΟ Διονύσου).

Η Ηλιοπούλου Βασιλική ( ΠΑΛ Φοίνικες) μπήκε στη 16άδα, αφού βγήκε 1η στο όμιλο και μετά ηττήθηκε από τη Δεβελέκου (ΑΟ Διονύσου).

Τέλος, στα διπλά αγωνίσματα, οι Ηλιόπουλος/Μαργαριτίδης (ΠΑΛ Φοίνικες) και Ηλιοπούλου/Αθανασοπούλου (ΠΑΛ Φοίνικες)  μπόρεσαν να μπουν στις 8άδες στο διπλό παμπαίδων και στο διπλό παγκορασίδων, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters