Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Με γέλια και φωνές παιδιών έφθασε στο τέλος του το εργαστήριο Θεατρικού Παιχνιδιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πάτρας

Με γέλια και φωνές παιδιών έφθασε στο τέ...

Βίωσαν ακόμα ένα θεατρικό παιχνίδι μέσα σε αγαπημένες μουσικές και χρώματα

Άλλη μια χρονιά εργαστηρίου Θεατρικού Παιχνιδιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πάτρας έφθασε στο τέλος της, την Κυριακή 20 Μαϊου 2012.

Παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, μέλη του εργαστηρίου Θ.Π., μαζί με την εμψυχώτριά τους - νηπιαγωγό Βασιλική Μαντζουράτου μοιράστηκαν αναμνήσεις όλης της χρονιάς που πέρασε και βίωσαν ακόμα ένα θεατρικό παιχνίδι μέσα σε αγαπημένες μουσικές και χρώματα.

Η αίθουσα γέμισε για τελευταία φορά πριν από το καλοκαίρι με γέλια και φωνές παιδιών. Τα παιδιά της ΣΤ’ δημοτικού με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρέτησαν την ομάδα τους, καθώς ήταν για εκείνα η τελευταία χρονιά συμμετοχής στο εργαστήριο, ενώ τα υπόλοιπα ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Οκτώβρη του 2012. Όλοι μαζί απήλαυσαν μέσα στο Θεατρικό Παιχνίδι αγαπημένες τους γεύσεις καθώς είχαν φέρει ποικίλων ειδών εδέσματα για να προσθέσουν στα αγαπημένα τους δρώμενα.

Το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚό ΚΟΜΙΤάΤΟ ΠάΤΡΑΣ με όλη την ομάδα του παιδικού τμήματος Τζένη Παπανδρέου, Κατερίνα Αναγνωστοπούλου–Νταή, Ανδριαννή Καπογιαννάτου, Σάκη Πεφτίκογλου, Κώστα Κατσιγιάννη, αποχαιρέτησαν τα παιδιά με κεράσματα και με υπέροχα αναμνηστικά δώρα δια χειρός Σάκη Πεφτίκογλου και τους ευχήθηκαν: Καλό Καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture