Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ - 9ο Τουρνουά 4Χ4 Μίνι Handball

ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ - 9ο Τουρνουά 4Χ4 Μίνι Handball

Αναμένονται περίπου 120 παιδιά διαφόρων ηλικιών και πολλοί γονείς ενώ το παρών

Το 9ο τουρνουά Φιλίας Μίνι Χάντμπολ 4Χ4 διοργανώνουν αυτή την Κυριακή οι Ελπίδες Πάτρας στα ανοιχτά γήπεδα πίσω από το ΠΕΑΚ ποδοσφαίρου στο Κουκούλι. Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του τμήματος υποδομών στο πρόσφατο πρωτάθλημα και με το βλέμα στην ανάπτυξη του αθλήματος, οι Ελπίδες διοργανώνουν κάθε  χρόνο δύο τουρνουά φιλίας 4Χ4 και ένα Mini Beach Handball και προσελκύουν νέα παιδιά και οικογένειες στον χώρο του αθλήματος.

Συμμετέχουν για πρώτη φορά μικροί μαθητές ακόμα και από την α΄ δημοτικού έως και την στ΄ χωρισμένοι σε πεντάδες χωρίς απαραίτητα την επιδίωξη της νίκης αφού στόχος είναι η γνωριμία με το άθλημα και η διασκέδαση των μικρών χαντμπολιστών.
Παράλληλα θα διεξαχθεί και φιλικός αγώνας πανκορασίδων μεταξύ Ελπίδων και Ορμής στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας των αθλητριών και της συνεργασίας των δύο σωματείων.
Αναμένονται περίπου 120 παιδιά διαφόρων ηλικιών και πολλοί γονείς ενώ το παρών θα δώσουν και μέλη της τοπικής ένωσης.
Τέλος, όπως κάθε καλοκαίρι  οι Ελπίδες θα κλείσουν την χρονιά με το 4ο τουρνουά μίνι Beach Handball σε παραθαλάσσιο club της περιοχής κάτι που περιμένουν με ανυπομονησία μικροί και μεγάλοι αθλητές της ομάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters